Fra frø til prins eBook

Mtggamechangers.dk Fra frø til prins Image

BESKRIVELSE

Fra frø til prins er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Richard Bandler. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Richard Bandler bog online og også downloade det gratis!

Her kommer så den internationale NLP bestseller ”Frogs into Princes” af forfatterne Grinder og Bandler på dansk.Bogen er spændende læsning for alle med et ønske eller en viden om NLP’ens teoretiske principper.Ved hjælp af principperne i NLP er det muligt at beskrive enhver menneskelig aktivitet på en detaljeret mådeEt par specifikke eksempler på ting, du kan lære at udføre, er: (1) helbrede fobier og andre ubehagelige følelsesreaktioner på mindre end en time, (2) eliminere de fleste uønskede vaner - rygning, drikke, overdreven spisning, søvnløshed osv., i et par sessioner, (3) foretage ændringer i dialogen mellem par, familier og organisationer, så de fungerer på måder, der er mere tilfredsstillende og produktive, (4) kurere mange fysiske problemer - ikke kun de af dem, der anerkendes som 'psykosomatiske', men også nogle, der ikke er - i et par sessioner.NLP kan også bruges til at studere mennesker, der er usædvanligt talentfulde – herunder at bestemme strukturen i dette talent (hvad er det de gør når de lykkes). Denne struktur kan derefter hurtigt læres til andre at give dem grundlaget for den samme evne.Bogen anviser med råd og vejledning til NLP’ens værktøjer og virkemåder. Brugt rigtigt, står du på tærsklen til et kvantespring i menneskelig oplevelse og evne.Paludans forlag har i samme serie bl.a. også udgivet NLP bøgerne ”Grundbog i NLP” 1 & 2, ”Brug din hjerne” og”Forandringer – NLP og hypnosens struktur”

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
02-10-1998
FORFATTER
Richard Bandler
FILSTØRRELSE
1,15 MB

Fra Frø Til Prins af Richard Bandler - Hæftet Bog - Gucca.dk

Download dette gratis billede af Frø Froschkönig Prins fra Pixabays store bibliotek af public domain billeder og videoer.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Frø Prins & andre gadgets på Danmarks ældeste ...

Frø Prins til 279. Fragt fra kun 29kr. Det største Kostumer udvalg på nettet. Køb nu!
RELATEREDE BØGER
Kvinnorna i byn
Fra ønske til virkelighed
Introduktion til forteltet
Lyngbyes Laboratoriemedicin
Perioder
Knokkelmandens cirkus
Dette skønne liv
Terapiens essens
Saga får en butik, Læs Lydret 2
Poland
Insekter
Matematik: & Kategorisk imperativ
Lilli ja Emma yökylässä
Nogle gange skal man ødelægge den gode stemning
De Woonwagen van Doctor Dolittle
Pastorale
Lussingen
Stellamaris
Wendy - En overraskende slutning
Røvrendt