Kort & godt om STRESS, 2. udgave eBook

Mtggamechangers.dk Kort & godt om STRESS, 2. udgave Image

BESKRIVELSE

Kort & godt om STRESS, 2. udgave er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Yun Ladegaard. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Yun Ladegaard bog online og også downloade det gratis!

Hvad er stress? Hvad sker der i kroppen? Hvad kan man gøre? Hvordan behandler man stress? Hvordan skal man forholde sig til stress på jobbet og i familien?Bogen henvender sig til dig, der er stresset og gerne vil have mere at vide om emnet, hvad du selv kan gøre, og hvor du kan få hjælp.I bogen finder du kort og klar viden om stress, hvorfor man bliver stresset, hvornår man bliver syg pga. stress, hvad du kan gøre ved det, og hvordan du lytter til kroppen og får god søvn, kost og motion.Kort & godt om STRESS indeholder viden og råd om sygemelding, tilbagevenden til arbejdet, diagnose, behandling og livet efter stress. Der er gode råd og information til pårørende og en FAQ, der giver svar på de mest almindelige spørgsmål fra mennesker med stress. Bogen er også relevant for pårørende, ledere, behandlere m.fl.Denne 2. udgave er opdateret og revideret med den sidste nye viden og forskning – og indeholder et nyt kapitel om at komme godt tilbage på arbejdet af stressforsker Malene Friis Andersen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-11-2017
FORFATTER
Yun Ladegaard
FILSTØRRELSE
7,16 MB

Om stress & IT-branchen - Lars Rothschild Henriksen - Medium

Oplæg om projektet EUD-Start. Stuktur og pædagogiske og didaktiske overvejelser omkring gennemførsel og praktiske måder forløbet gennemføres på. At sikre at de unge er godt orienteret om indhold og opgaver når de skal ud andre afdelinger og afprøve disse muligheder, så de skal bruge...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kort & godt om stress pdf Hent ebook Bo Netterstrøm

Per Hove Thomsen. Kort & godt om OCD. Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse her på siden . Ingen personlige data bliver gemt. Få mere at vide om cookies .
RELATEREDE BØGER
Soldaten i fält
Begær 1: Uanstændige noveller
På egen hånd
Mo har en GPS, Læs lydret 1
En lovlig kaper
Transport Amphorae and Trade in the Eastern Mediterranean
Fodfæste og himmelkys, 2. udgave
Minha fantasia de sequestro - Um conto erótico
Maria Stuart Dronning af Skotland
The Chilterns & The Thames Valley
Slot under vand
Huset del 4
Mord på menyn
Naturens spiselige frugter