Manden i det brune tøj eBook

Mtggamechangers.dk Manden i det brune tøj Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Manden i det brune tøj-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Agatha Christie. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Manden i det brune tøj online nu så nemt!

Den forældreløse Anne Beddingfield overværer en frygtelig ulykke i Londons metro, hvor en mand falder ned på skinnerne og dør. Mens liget bliver båret væk, falder en seddel ud af lommen. På den står adressen 17. 1 22 Kilmorden Castle, og Anne følger nu sporet for at finde ud af, hvem manden var. Inden længe fatter hun mistanke om, at der er tale om mord og ikke en ulykke, som politiet har konkluderet. Hendes søgen efter sandheden fører hende fra England til Afrika, og hun opdager, at den mystiske mand ikke er den eneste, der har måttet lade livet som en del af et verdensomspændende komplot.Agatha Christie (1890-1976) er Englands ukronede krimidronning og skaberen af kendte og elskede figurer som mesterdetektiven Hercule Poirot og den lettere påtrængende, men ikke desto mindre geniale Miss Marple.Agatha Christie er den bedst sælgende krimiforfatter i verden, og hendes bøger er oversat til flere sprog end William Shakespeares. Mange af romanerne er tilmed blevet lavet til både film, TV og sat op på hæderkronede teatre.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-03-2017
FORFATTER
Agatha Christie
FILSTØRRELSE
9,89 MB

Manden i det brune tøj af Agatha Christie Læs online på ...

Manden i det brune tøj (Lydbog MP3, 2018) Agatha Christie, Lydbog MP3, Danska, Diverse skønlitteratur, 2018-09 Vis mere. fra 61 kr. 4 butikker. Sammenlign. Tøj & tilbehør i tunesisk hækling, Hæfte. Dansk, Sys Fredens, Hæfte, 2016-6-2. fra 83 kr. 13 butikker. Sammenlign. Viola tager tøj på, E-bog.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Manden i det brune tøj af Agatha Christie som Ukendt ...

Manden i det brune tøj (Forfatter: Agatha Christie, Forlag: Lindhardt og Ringhof, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711746899)
RELATEREDE BØGER
Værdier i praksis
Tavse stemmer
Akut rygtræning
Etiske færdigheder i pædagogisk praksis
Trollbunden
Et forjættet land
Grønt håb
Horisonter
Instituttet
Jubilæum på Jalna
Noc pod Alpami
Blodig genvej
Westlicher Harz
Fru Sara på Enø
På flugt gennem virkeligheden