Den hellige Katerina af Siena eBook

Mtggamechangers.dk Den hellige Katerina af Siena Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Den hellige Katerina af Siena-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Johannes Jørgensen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Den hellige Katerina af Siena online nu så nemt!

På baggrund af et stort kildemateriale skabte Johannes Jørgensen denne omfattende helgenbiografi om Den hellige Katerina af Siena. Han skrev den kun få hundrede skridt fra, hvor den karismatiske kvinde i sin tid voksede op og boede, som den viljestærke, magtfulde og rettroende kvinde hun varForfatteren Johannes Jørgensen (1866-1956) blev født i Svendborg. Han flyttede til København og senere til udlandet, men vendte hjem til fødebyen som en kendt kunstner. Johannes Jørgensen konverterede til katolicismen og er især nu kendt i Italien for sin biografi om Frans af Assisi. I sin samtid var han en kendt digter og journalist/debattør og opnåede at blive æresborger både i Assisi og i Svendborg. Var han ikke den moderne litteraturs mand, udgav han dog kønne senromantiske digte og rejsebøger. Et hovedtema i det katolske Jørgensens omfattende forfatterskab er menneskets splittelse mellem kønsdrift og higen efter Gud og evigheden.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-11-2017
FORFATTER
Johannes Jørgensen
FILSTØRRELSE
5,64 MB

Den hellige Katerina af Siena - E-bog af Johannes ...

Bedste bøger related to "Den hellige Katerina af Siena": Klokke Roland, Stemninger, Romerske helgenbilleder, Bekendelse, Italiensk, Flanderns løve, Breve fra Assisi, Danimarca, Indtryk og stemninger, …
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Den hellige Katerina af Siena - Johannes Jørgensen - E ...

På baggrund af et stort kildemateriale skabte Johannes Jørgensen denne omfattende helgenbiografi om Den hellige Katerina af Siena. Han skrev den kun få hundrede skridt fra, hvor den karismatiske kvinde i sin tid voksede op og boede, som den viljestærke, magtfulde og rettroende kvinde hun varForfatteren Johannes Jørgensen (1866-1956) blev født i Svendborg.
RELATEREDE BØGER
Tourism methodologies
M - erotiske noveller af mænd
Styckmordet i Gysinge
Constructive news
Kommunikationsteori
At trælle et vikingeskib
Hantverkare sökes Del 2 - erotisk novell
Scandinavia
Bodenpolitiets puslespil
Men sjön är densamma
Bjørnen Bellis med farfar til lægen
Pigen med sne i håret
Sanna og hendes mor
Over alle grænser
Kærlighedens labyrint
Hækl din egen campingtur