Over stol og sten i Jylland eBook

Mtggamechangers.dk Over stol og sten i Jylland Image

BESKRIVELSE

Over stol og sten i Jylland er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bjarne Nielsen Brovst. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Bjarne Nielsen Brovst bog online og også downloade det gratis!

Efter at Bjarne Nielsen Brovst i 14 bøger har skrevet om sin barndom fra 1947-1958, tog han i 2014 hul på sine ungdoms- og voksenerindringer med ’Min verden vælter’ om tiden fra 1959-1961.Med bind nr. 6 i serien, ’Over stok og sten i Jylland’, er vi nu fremme ved 1967-1968. Her fortæller Bjarne Nielsen Brovst, hvordan hans mormor skaffer ham en plads på Rønde Studenterkursus og om, hvordan han – uretfærdigt – smides ud derfra. Desuden om arbejdet på Brovst Teglværk og i Nørresundby Tømmerhandel samt om karrieren som trommeslager i ’The Tortoise’ – blandt andet med den fatale optræden til et bryllup i Arentsminde Forsamlingshus. Samme aften møder Bjarne dog Margit, som han senere bliver gift og får tre børn med. Og det er også i denne bog, vi læser om, hvordan Bjarne Nielsen får sit tilnavn, Brovst. Det sker, da han endelig kommer på sin rette hylde hos Knud Engsigs boghandel i Aalborg.’Over stok og sten i Jylland’ er det sjette og sidste bind i denne serie – ’Små erindringsforløb’. I 2019 begynder en ny serie om Bjarne Nielsen Brovsts voksenliv. Første bind får titlen ’I bøgernes vidunderlige verden’.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-11-2018
FORFATTER
Bjarne Nielsen Brovst
FILSTØRRELSE
2,27 MB

Granit møbler » Se vores store udvalg af borde og bænke ...

Vi er et dansk familieejet aktieselskab, som har produceret fliser siden 1965, det vil sige vi har over 50 års erfaring i branchen. Vores sten produceres i et utal af variationer og farver, og hvad enten du skal bruge fliser til din indkørsel, havegang, terrasse eller vej, har vi et stort og flot udvalg.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Over stol og sten i Jylland | Arnold Busck

Shop efter fly jylland bornholm på Kelkoo. Sammenlign et stort udvalg af fly jylland bornholm tilbud og produkter fra vores forskellige butikker og læs anmeldelser for at hjælpe dig.
RELATEREDE BØGER
Fyren fra Sevle
TrulleRulles Juleeventyr
Borgerlige noveller
Brødrene Grimm - 4 populære eventyr I
Is, is, is
Dealbreaker
Sagde du noget, kælling
Secret Montreal: An Unusual Guide
Alt på spil
Mine vilde dyr
Utryckningspolisen i Norge
Vira
Du forsvinder
Kapteeni Grantin löytyminen
Dødsdømt
Knorten gifter sig
Legenden om Lord B
Lev livet längre
Ask konge taber