Den druknede eBook

Mtggamechangers.dk Den druknede Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Den druknede-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kristoffer J. Andersen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Den druknede online nu så nemt!

Nik, eller Nikolaj, som han egentlig hedder, er sammen med sin far flyttet fra København til en kedelig provinsby. Her er han ret alene med sin passion for horror-metal musik og er draget af de mange historier og den overtro, der er forbundet med byens afsidesliggende kloster. Det viser sig dog hurtigt, at tingene er langt mere uhyggelige og mystiske, end Nik nogensinde havde forestillet sig, og snart er han viklet ind i et spil på liv og død.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-04-2019
FORFATTER
Kristoffer J. Andersen
FILSTØRRELSE
2,40 MB

Jensen, Carsten - Vi, de druknede | Litteratursiden

Den druknede. Michael Ancher fik idéen til dette billede efter en dramatisk hændelse i 1894, hvor to fiskere druknede under arbejdet. Den ene var fisker og redningsmand Lars Kruse, der blev kendt i hele Danmark i 1879, da Holger Drachmann skrev en novelle om hans heltemod.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Køb håndmalet reproduktion af 'Den druknede' af Michael ...

Kloden under vand 1 - den druknede soldat (bog) af forfatteren Ida-Marie Rendtorff | Oprettet fra inventtable | Første bind i en ny stor trilogi. En klassisk dystopisk fremtidsroman. Oversvømmelser har intensiveret manglen på resurser på jorden. Kun højtliggende bjergomr
RELATEREDE BØGER
Das kleine Buch vom wahren Glück - Ein Inspirationshörbuch
Skat og moms - får du dine fradrag?
Pjæk Bent
Nordisk kriminalkrönika 2004
Fjerne kloder
Playground
Min lille Tjajkovskij
Og hvad så med forvaltningen?
Bergtagna
Magtballader
K kao Klara 5 – svi za jednog!
Du skal ikke finde dig i at have det skidt
Mężczyzna z przepiłowaną czaszką
Den ene, den anden, det tredje