Hush, Hush #2: Forfulgt af en engel eBook

Mtggamechangers.dk Hush, Hush #2: Forfulgt af en engel Image

BESKRIVELSE

Hush, Hush #2: Forfulgt af en engel er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Becca Fitzpatrick. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Becca Fitzpatrick bog online og også downloade det gratis!

De reddede hinanden og nu er de kærester. Nora og Patch. Han er hendes skytsengel.Hun er mere forelsket end nogensinde.Noras liv er perfekt. Hun har fået sin Patch, og alt tyder på at det bliver den bedste sommer nogensinde. Men mørke kræfter truer med at splitte Nora og Patch ad. Nora er hjemsøgt af sin fars ånd, og spørgsmålet om hvem der slog ham ihjel forfølger hende.Noget tyder på at Patch har haft noget med mordet at gøre, og Nora bliver tvunget til at spørge sig selv om hun virkelig kender Patch så godt som hun troede.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
09-05-2011
FORFATTER
Becca Fitzpatrick
FILSTØRRELSE
9,33 MB

Tulipanbusk

hush - Traduction Anglais-Français : Retrouvez la traduction de hush, mais également sa prononciation, la traduction des principaux termes composés; à partir de hush : hush , hush , hush , ... - Dictionnaire, définitions, traduction, section_expression, conjugaison.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hush Hush - Posts | Facebook

Forfulgt af en engel, er så spændende, at det næsten ikke er til at holde ud. Det er umuligt at forudsige, hvad der sker i det næste kapitel. Efter at have læst Forfulgt af en engel er jeg blevet endnu mere glad for Hush, Hush serien. Det er den første, men helt sikkert ikke den sidste gang at...
RELATEREDE BØGER
La aventura del ¾ desaparecido
Nach Kaltenborn - Kurzkrimi aus der Eifel
Sand kærlighed
Kan du finde vej? - i rummet
DRAGENS ORD
Incest
Hemmet på Urfva
Emilies Verden
Professionel
Fit på 100 dage
Ollie og Augustus
Til en uartig pige
På vagt og andre noveller om 1930 erne