Pædagogik i døgninstitutionen eBook

Mtggamechangers.dk Pædagogik i døgninstitutionen Image

BESKRIVELSE

Bogen Pædagogik i døgninstitutionen blev skrevet den 31-01-2013 af forfatteren Janne Østergaard Hagelquist. Du kan læse bogen Pædagogik i døgninstitutionen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Janne Østergaard Hagelquist.

Uanset diagnosticering, særlige behov eller boform er individet i et etisk perspektiv det samme. Pædagogikkens grundlæggende problemstillinger optræder med andre ord også i døgninstitutionen – forskellen findes i selve rammen og i det særlige fokus, en speciel livssituation afstedkommer.Pædagogik i døgninstitutionen forsøger at give et overblik over et komplekst område ved at samle bidrag fra personer med både praktiske og teoretiske perspektiver og tilgange.Bogen består af fire dele:1.Perspektiver2.Institutionstyper3.Pædagogik og metodik4.Pædagogik og organisationEmner, der behandles, er blandt andet: behandlingspædagogik, miljøterapi, mentaliseringsbaseret pædagogik, selvpsykologi, positiv psykologi, undervisning i døgninstitution, tilsyn, magtanvendelse og kvalitetssikring samt praksis på socialpædagogiske opholdssteder, særligt specialiserede døgninstitutioner og sikrede institutioner.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-01-2013
FORFATTER
Janne Østergaard Hagelquist
FILSTØRRELSE
10,10 MB

Introduktion - Josephine Schneider Hus

Pædagogik. Nærumgård er først og fremmest et hjem for børnene, hvor de skal trives og udvikles ligesom alle andre børn. Livet på Nærumgård. Nærumgård har plads til 16 børn fordelt på to huse. Forældresamarbejde. I det daglige er forældre altid velkomne på institutionen og til at tage del i børnenes hverdag.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

pædagoguddannelsen-pædagogik-i-døgninstitutionen-7294 ...

Pædagogik. Forstå vores pædagogik på Birkelund. Birkelund er beliggende i et roligt villakvarter i Odense NØ (Seden), i udkanten af Odense på vej mod Kerteminde. Birkelund er en gammel døgninstitution fra 1920. Grundarealet udgør ca. 8.000 m2 boligarealet udgør 1.000 m2.
RELATEREDE BØGER
Summoner #1: Hidkalderen
Den himmel jeg har henrykt kåret
Disa i nordlysets land
Naturlig beauty
Logik
Little monsters - Dotty's hiccups
Søde fristelser
A Briefer History of Time
Martin Luther
Vores klasse 3: KLAMME KURT
Hunde, Grøn Fagklub
Fløjlsmaverne. Et opgør med den politiske klasse
Sonjas sidste vilje