Det går ufatteligt godt eBook

Mtggamechangers.dk Det går ufatteligt godt Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Det går ufatteligt godt-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Gregers Dirckinck-Holmfeld. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Det går ufatteligt godt online nu så nemt!

Bind 2 af Gregers Dirckinck-Holmfelds 'Den nye Danmarkskrønike' dækker årene 1978-1986. Det begynder med Melodi Grand Prix og slutter med rockerkrig. Det handler om de sidste år af Anker Jørgensens æra og de første år af Poul Schlüters. Om vejen mod ‘afgrunden‘, og da det begyndte at gå ‘ufatteligt godt‘.Der er store kapitler om bl.a. så forskellige emner som sport, bz‘ere, forurening, sikkerhedspolitik, aids, rockmusik og finansskandaler. Hovedpersonerne hedder bl.a. Sepp Piontek, Kim Larsen, Erik Hoffmeyer, Bonde Nielsen, Bøje Nielsen, Britta Schall Holberg og – Poul Schlüter.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-10-2016
FORFATTER
Gregers Dirckinck-Holmfeld
FILSTØRRELSE
10,12 MB

Det går ufatteligt godt for dansk økonomi | BygTek.dk

Det er gak gak for viderekommende, men der er mening med galskaben, og det bliver skønt som publikum at få grinet igennem, samtidig med at man får et kærligt los i bagdelen. Det er også i den ånd, at showet bygger på det klassiske citat, som har reddet danskerne igennem mange lange kriser - sig ordene: "Det går ufatteligt godt!"
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Det går ufatteligt godt for dansk økonomi | BygTek.dk

Det går ufatteligt - skidt og godt. Ingen ved sine fulde fem kan tro på denne "selvudslettelsesreligion". I stedet for at ofre tid og penge på at ændre naturens kræfter, lad os da i stedet koncentrere os om at afhjælpe de "katastrofer", som skiftende klimatiske forhold vil udfordre af os.
RELATEREDE BØGER
Luffe spiller Gothia Cup
Neuroanatomi
I støv og aske
Bag med bønner
Samlede skuespil / bd. 4
Vädermannen
Nej, det var ikke Jan!
Tateren og hans bjørn og andre fortællinger
EL LIMPIADOR 6: LIMPIANDO
Roser og violer
SkatteMemo August 2017
FattigLus på 1. klasse - Opskrifter for overlevere
Positron Generator IXO-syndromet