High Sierra eBook

Mtggamechangers.dk High Sierra Image

BESKRIVELSE

High Sierra er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter W. R. Burnett. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse W. R. Burnett bog online og også downloade det gratis!

Den hårdkogte og geniale forbryder Roy Earle er blevet nedbrudt og livstræt efter at have afsonet mange år i fængsel. Uden for murene har hans gamle ven Store Mac M‘Gann til gengæld brug for hans hjælp. Han er ved at planlægge et kup, og Earle er den eneste, han kan forestille sig, vil kunne lede den gruppe af unge overmodige lømler, som han har samlet til opgaven. Mac betaler en svimlende sum for at få Roy løsladt før tid, og nu må Roy rejse til Nevadas bjerge, hvor han skal møde resten af banden og få styr på dem.'High Sierra' blev filmatiseret i 1941 med Humphrey Bogart i hovedrollen som Roy Earle.'...en af de betydeligste skikkelser i det 20. århundredes amerikanske litteratur.' – Werner Svendsen''High Sierra' er Burnetts mest fuldtonede, mest bevægende roman. Danmark i dag fortjener Burnett, og især 'High Sierra' er blevet en meget smuk bog.' – Pinkerton'Det er en barsk og brutal bog. Men også smuk og bevægende. Ligefrem poetisk.' – B.T.W.R. Burnett (1899-1982) var en amerikansk forfatter, der bliver set som faderen til gangsterromanen. Han skrev en lang række populære romaner, der er blevet oversat til mange sprog. Ved siden af hvervet som romanforfatter ernærede W.R. Burnett sig som manuskriptforfatter i Hollywood. Han stod blandt andet bag manuskripterne til 'Scarface' (1932) og 'Den store flugt' (1963). 15 af W.R. Burnetts egne romaner er blevet filmatiseret, heriblandt 'High Sierra', 'Asfaltjunglen' og 'Lille Cæsar'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
30-10-2018
FORFATTER
W. R. Burnett
FILSTØRRELSE
4,81 MB

Download MacOS High Sierra 10.13.6 dmg File - Latest Version

Shop High Sierra for all your back to school needs as well as your everyday life with our wide selection of backpacks, messengers, and lunch bags.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

macOS High Sierra: The Missing Manual (Häftad, 2018 ...

Annoncer med High Sierra på DBA. Stort udvalg af High Sierra til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg
RELATEREDE BØGER
Ut fra egne forutsetninger : inkluderende pedagogikk i barnehagen
Laplace-transformation
Den Horserød-nisse - nissernes liv i Horserød Hegn
Guldgraveren
Goal 2
Lyckligt lottade
Hjerte af pap (2) - Det du ønsker
Johanna D'arc
Succestyranniet
Roselil og hendes venner
Das Unikat
Tramfrau - Aufzeichnungen und Abenteuer der Straßenbahnfahrerin Roberta Laub
Fjerne stemmer
Flugten til Amerika
Lærebog i Dansk og international køberet
Strømmen
Competing ideologies of EU democracy
Utroskab
The Game
Sporene ender. Genstart 6