Den kroniske uskyld lydbog/cd eBook

Mtggamechangers.dk Den kroniske uskyld lydbog/cd Image

BESKRIVELSE

Den kroniske uskyld lydbog/cd er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Klaus Rifbjerg. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Klaus Rifbjerg bog online og også downloade det gratis!

Rifbjergs debutroman fra 1958 er en moderne ungdomsklassiker om venskaber, spirende kærlighed og bristede illusioner. Med humor og indlevelse fortæller Klaus Rifbjerg om Tores stormende forelskelse i Helle, der helst kun vil holde i hånd. Om Janus' jalousi og om hans erotiske forhold til Ellen. Om Fru Junkersen - Helles mor - der pludselig, som den onde dronning i eventyrene, bryder ind i kredsen med skæbnesvangre følger.Årtiers mest læste ungdomsroman - en klassiker i dansk litteratur og bogen bag filmen af samme navn med Susse Wold som den onde femme fatale.Indlsæt af Paul Hüttel 2007.Læst af skuespiller Paul Hüttel. Paul Hüttel er uddannet skuespiller fra Odense Teater og var fra 1971-90 ansat på Det Kgl. Teater. Han har desuden markeret sig i flere film- og tv-roller, bl.a. i 'Balladen om Carl-Henning', 'Matador' og TV2s Pyrus-julekalenderne.'Situation efter situation ryger i plet, skrevet med fuld musik lige midt imod forlorenhed og hykleri, pænhed og autoritetsdyrkelse.'Thorkild Hansen

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-05-2012
FORFATTER
Klaus Rifbjerg
FILSTØRRELSE
9,11 MB

Den kroniske uskyld lydbogcd af Klaus Rifbjerg | Bog & idé

lydbog cd og mp3 indtalt i moderat tempo. På www.spf-herning.dk under beskrivelsen af titlerne mærket med * er der gratis opgaver. Skriv »gratis opgaver« eller den ønskede titel i søgefeltet. Under beskrivelsen af titlerne kan du hente en pdf med skema over Danskuddannelse . 1,2 og 3 til voksne udlændinge niveauopdelt i farver.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Materialeplatformen

Lydbog (cd) Den kroniske uskyld. Af Klaus Rifbjerg (2005) Tilføj til liste. Dine lister. Luk. Tilføj til liste. Serie. Klassiker serien; Om to københavnske drenges forelskelser, pubertetsproblemer og gymnasieverden og om deres opvågnen fra uskylds-drengeårene til de voksnes brutale verden.
RELATEREDE BØGER
Tak
Rikosreportaasi Suomesta 1996
Skyggens lærling 2 - Den brændende bro
Prinsesse Enhjørning - Storskovens vogter
Eventyrbogen - den 2. december: Den gyldne nøgle. De tre bukkebruse
UKLÍZEČ 6: ÚKLID
Der kleine Fürst 118: Zwei Kavaliere für Isabella!
Lystrejsen
Mor-kort - nem opdragelse for travle mødre
Skjulte dybder
Jeg tror på livet