Da Frederik blev til en kylling eBook

Mtggamechangers.dk Da Frederik blev til en kylling Image

BESKRIVELSE

Bogen Da Frederik blev til en kylling blev skrevet den 14-03-2018 af forfatteren Simon Lindskov Rasmussen. Du kan læse bogen Da Frederik blev til en kylling i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Simon Lindskov Rasmussen.

'Da Frederik Blev Til En Kylling' handler om hvordan Frederik en dag på vej til skole pludselig bliver til en kylling. Frederik kan ikke lide gåturen til skole fordi de store børn driller og det gør Frederik usikker på sig selv.Bogen forsøger at invitere forældre til at tale med deres børn om mobning/drilleri og om de følelser af ubehag og usikkerhed som dette kan medføre.Bogen henvender sig til målgruppen 5-8 år som højtlæsningsbog eller begynderlæsning for de yngste klasser, det er en bog som er skrevet ud fra den præmis at historien skal være ligeså interessant for de forældre som læser den, som for børnene.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-03-2018
FORFATTER
Simon Lindskov Rasmussen
FILSTØRRELSE
10,25 MB

Яндекс.Переводчик — онлайн-переводчик

While The Killing Of a Sacred Deer will be dismissed by the mainstream, for it's very unconventional acting, pacing, and plot, for other's it offers a discomforting conversation on the dark reality of nature and justice.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Убийство священного оленя (2017) - IMDb

Far more people have died over the past months than have been officially reported, a review of mortality data in 24 countries shows.
RELATEREDE BØGER
Människans varg
Fantasi og virkelighed i naturen
Sorte sjæle
Tapper-tvillingerne går viralt
Morrison och hamsterjakten
San Juan Islands
Danmark disruptet
Spisning og sensitivitet
Primrose Hill
Strømhvirvler