Kig og snak om dyr, landbrug og fødevarer eBook

Mtggamechangers.dk Kig og snak om dyr, landbrug og fødevarer Image

BESKRIVELSE

Bogen Kig og snak om dyr, landbrug og fødevarer blev skrevet den 24-02-2020 af forfatteren Anne Möller. Du kan læse bogen Kig og snak om dyr, landbrug og fødevarer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anne Möller.

Der er meget at lære om dyrehold, afgrøder og årstider. Med denne bog i hånden har man et godt udgangspunkt for en snak, og måske bliver det lettere at lære nogle af de mange nye ord og få svar på spørgsmål som:Hvor kommer mælk og brød fra? Hvad er en mejetærsker? Hvornår høster man? Og hvem spiser alle de majs?Bagest i bogen kan du se nogle lækre opskrifter, som børnene på gården har på suppe og pandekager!

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-02-2020
FORFATTER
Anne Möller
FILSTØRRELSE
7,34 MB

Organisation: Landbrug og Fødevarer | Information

Landbrug og forurening. Miljøregler for landbruget skal sikre, at hensynet til erhverv og miljø balanceres Herunder uddannelse af sprøjteførere, sikker påfyldning og udbringning af midlerne samt beregner afgift på midlerne. Du kan få mere at vide om sprøjtemidler på Miljøstyrelsens hjemmeside.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

NF | Projekt | Landbrug og Fødevarer - Studienet.dk

Login. Landbrug Og Fødevarer. København, Denmark. Get Directions. Styrelsen for Arbejdsmarked Og Rekruttering. Njalsgade 72A, Copenhagen, 2300, Denmark.
RELATEREDE BØGER
Daisy i lænker
Løvebrøl og fuglekvidder - i Afrika
Demosthenes' filippiske taler
Fiffige streger
Lift
Dansk
Artillerist på Vestfronten
ArtBook One
Hvem bestemmer i Danmark?
Amsterdam City Map
Hærvejen
Karruselkys
En by i krig - Viborg
Cape Verde Islands