Mødrene eBook

Mtggamechangers.dk Mødrene Image

BESKRIVELSE

Bogen Mødrene blev skrevet den 22-09-2017 af forfatteren Brit Bennett. Du kan læse bogen Mødrene i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Brit Bennett.

I Oceanside, Californien ved alle alt om alle. Her sørger Nadia Turner over sin mor, der netop er død. Hun bliver venner med den moderløse Aubrey Evans og søger trøst i en kortvarig romance med det fallerede fodboldtalent Luke Sheppard.Da Nadia mange år senere vender tilbage til Oceanside, rippes der op i gamle sår og den hemmelighed, hun og Luke deler. Nadia, Aubrey og Luke fanges i et trekantsdrama og plages alle tre af de valg, de tog den sommer, og af spørgsmålet: Hvad nu, hvis de havde handlet anderledes.'Mødrene' er en fintfølende og hæsblæsende roman om venskab, kærlighed, døtre og mødre i alle afskygninger og om en stor hemmelighed i et lille samfund.'Trods Brit Bennetts spændende plot og høje tempo er det hendes komplekse måde at fremstille sine karakterer på, der gør bogen vedkommende. Bennetts evne til at udfolde dem er bemærkelsesværdig.' – New York Times'Mødrene' emmer af psykologisk indsigt og smerten ved at miste.' – Huffington PostBrit Bennett er en amerikansk forfatter og essayist. Hun har blandt andet skrevet for The New Yorker, New York Magazine, New York Times og Paris Review. 'Mødrene' er Brit Bennetts debutroman. Den er en New York Times-bestseller, og filmrettighederne er solgt til Warner Bros.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
22-09-2017
FORFATTER
Brit Bennett
FILSTØRRELSE
1,41 MB

Mette Jensdatter's Mødrene Slægt fra Donslund.

Britisk dokumentarserie fra 2019. (21 Again) Hvordan er det at være 21 år? Fem unge kvinder har bestilt en makeover til deres utrendy mødre. Meningen er, at mødrene skal omdannes til 21-årige i et forsøg på at forstå deres døtre bedre. Frisk fra salonen k
DOWNLOAD LÆS ONLINE

21 igen: Sæson 1 - Min mor på Tinder | Se online her ...

Oluf Bagers Mødrene Gård er et af de få tilbageværende og tilmed et typisk eksempel på renæssancens fornemme byhuse. Det er samtidig et minde om en epoke i Odenses historie, hvor driftige købmænd som Oluf Bager gav byen dens fremskudte plads i kredsen af danske provinsbyer.
RELATEREDE BØGER
Glemmestedet
En plet på leopardens skind
Medhør
Cuba
Vi fik traktor
Å falle mellom to stoler
A TISZTOGATÓ
Erindringer fra Nakke Lyng, Trolleskoven, Rørvig og Nakke Skov
Tim & Thomas: Men hvor er Kiki?
Drømmetyderens død
Thomasevangeliet
Halvmåne & hagekors - Det Tredje Rige, araberne og Palæstina
Sære fortællere
Række tunge