Det demokratiske system eBook

Mtggamechangers.dk Det demokratiske system Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Det demokratiske system-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jens Blom-Hansen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Det demokratiske system online nu så nemt!

Det demokratiske system sætter fokus på centrale områder og institutioner i det danske demokrati:valgsystemetpartiernedet parlamentariske systemdet administrative systeminteresseorganisationermedierneEU4. udgave bevarer bogens sigte med at give en deskriptiv indføring i det danske folkestyre, men den overordnede opbygning er ændret, så bogen svarer til de aktuelle forhold på området og til undervisningsbehov. I forhold til de tidligere udgaver er bogen udvidet med kapitlet om EU's opbygning og funktion.Det demokratiske system er en lærebog for nye studerende på statskundskabs- og forvaltningsuddannelserne. Dens grundlæggende karakter gør den også velegnet som undervisnings- og opslagsbog på andre uddannelser.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-06-2016
FORFATTER
Jens Blom-Hansen
FILSTØRRELSE
5,53 MB

Det demokratiske system - Restudy

Det blev tydeligt illustreret i en verdensomspændende undersøgelse, som forskere gennemførte i 58 lande i perioden 2010-2014. På spørgsmålet om, hvorvidt det er godt at have et demokratisk politisk system, svarede et klart flertal på mellem 74 og 97 procent i alle landene, at det er meget eller ganske godt.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Demokratiets historie | faktalink

Det demokratiske system sætter fokus på centrale områder og institutioner i det danske demokrati: valgsystemet partierne det parlamentariske system det administrative system interesseorganisationer medierne EU 4. udgave bevarer bogens sigte med at give en deskriptiv indføring i det danske folkestyre, men den overordnede opbygning er ændret, så bogen svarer til de aktuelle forhold på ...
RELATEREDE BØGER
Loverboy forever
Paris - Rouen
Mistanke om vold
Børnenes Danmarkshistorie
Livets lyst
Gabet
Sociale netværksmedier
De 5 på Lotte - Livsbekræftende fortællinger fra plejehjemmet Lotte
Płomienie winy: część 2
Hop i havet
El cuento de Jeremías pescador - Dramatizado
Koristaja 4: Uued juhtlõngad
Tyveri fra Myntverket