Timerne efter midnat eBook

Mtggamechangers.dk Timerne efter midnat Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Timerne efter midnat-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Sheridan Le Fanu. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Timerne efter midnat online nu så nemt!

Sheridan Le Fanu troede selv på spøgelser og andre overnaturlige væsner, og det bidrager i høj grad til den ægte uhygge, der skinner igennem hans mange gyserhistorier.Den berømteste af fortællingerne i 'Timerne efter midnat' er novellen 'Grøn te', der er blevet kaldt ‘en af de ti bedste spøgelseshistorier, der er skrevet på engelsk‘, men flere af de andre, for eksempel 'Onkel Watson', gør 'Grøn te' rangen stridig.Joseph Sheridan Le Fanu (1814-1873) var en irsk gyser- og krimiforfatter. Han blev født i Dublin og tilbragte de første år af sit liv i the Royal Hiberian Military School, hvor hans far, Thomas Le Fanu, var feltpræst.Allerede i 1836, da han var begyndt at studere jura, blev hans første novelle, 'The Ghost and the Bone-Setter' (Spøgelset og benbrudslægen) offentliggjort i 'Dublin University Magazine', og kort tid efter tog han sin embedseksamen med glans. Til familiens sorg kom han dog aldrig til at praktisere som advokat.Blandt Le Fanus berømteste værker er vampyrfortællingen 'Carmilla' og romanen 'Onkel Silas'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-06-2018
FORFATTER
Sheridan Le Fanu
FILSTØRRELSE
5,40 MB

Timerne efter midnat af Sheridan Le Fanu - Gyseren

Timerne inden midnat er pm - På Marie - og timerne efter midnat er am - Af Marie . Del dette indlæg. Link til indlæg Del på andre sites. styrke12 57 styrke12 57 Godt i gang; Bruger; 57 817 indlæg; Skrevet 5.november 2004. Sorry - men det ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Premiere på Radio4: Her er otte af de nye programmer ...

Timerne efter midnat, Sheridan le Fanu, genre: gys, Fragt 2019 med GLS uden omdeling 35 kr.
RELATEREDE BØGER
Himon viemää - erotisch verhaal
Martin Luther King
Vraggods
Det skal mærkes at vi lever
Ein genialer Rebell - Christian Friedrich Daniel Schubart 1730-1791
THE WITCHER 2
Angrebet på møllen
Dansk kriminalreportage 80'erne 1984
Utroskab
Liksökning med miniubåt
Jens
Pjok og Petrine 14 Den skøre badedag
Erik og skovbørnehaven
Artemis Fowl - evighedskoden
En god ven
Mod til at håbe
Dødens testamente