21 små ritualer til at forandre dit liv eBook

Mtggamechangers.dk 21 små ritualer til at forandre dit liv Image

BESKRIVELSE

Bogen 21 små ritualer til at forandre dit liv blev skrevet den 19-02-2019 af forfatteren Theresa Cheung. Du kan læse bogen 21 små ritualer til at forandre dit liv i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Theresa Cheung.

21 små ritualer til at forandre dit liv handler om, hvor let vi kan ændre vores liv til det bedre. Vi tror ofte, at vores fremtid bliver skabt af store begivenheder, beslutninger, vi træffer, tanker, vi tænker, og andres meninger, men forfatteren Theresa Cheung viser os, at det er vores daglige handlinger, som er den gyldne nøgle. Bogen byder på 21 små ritualer (7 morgenritualer, 7 eftermiddagsritualer og 7 aftenritualer), der kan hjælpe os til at blive gladere, sundere, mere produktive og positive og tiltrække alt det, vi helst vil have i vores liv. De fleste af ritualerne kan udføres på få øjeblikke og går bl.a. ud på at stå lidt tidligere op, strække sig i stedet for at række ud efter mobiltelefonen, rydde en ting op om dagen og gøre noget godt for en anden. Metoden er med forfatterens egne ord himmelråbende indlysende og simpel, men overraskende virksom. Når vi gør noget nyt og positivt hver dag, vil vi se vores liv forandre sig for øjnene af os. Theresa Cheung skriver med begejstring og underbygger sine påstande med bl.a. psykologisk forskning. Bogen er fuld af inspiration og simple, praktiske anvisninger, som alle kan gå til.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-02-2019
FORFATTER
Theresa Cheung
FILSTØRRELSE
6,30 MB

21 små ritualer til at forandre dit liv e-Kitap Theresa... | Rakuten Kobo

Bogen byder på 21 små ritualer (7 morgenritualer, 7 eftermiddagsritualer og 7 aftenritualer), der kan hjælpe os til at blive gladere, sundere, mere produktive Når vi gør noget nyt og positivt hver dag, vil vi se vores liv forandre sig for øjnene af os. Theresa Cheung skriver med begejstring og underbygger...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

21 små ritualer til at forandre dit liv af Theresa Cheung Læs online...

The NSFW category features 7 192 110 pictures and 942 875 gifs from 4 148 subreddits. Scrolller is an endless random gallery gathered from the most popular subreddits.
RELATEREDE BØGER
Hjerteformer
S.O.S kommer i knibe (5)
Krig og fred. Bind 3
Feber ved daggry
Snemanden
Skyggerne
Trollbunden del 1
Hund i et spil kegler
Förbjudna förbindelser
Sin brors vogter
Tyskerdrengen