Mennesket eBook

Mtggamechangers.dk Mennesket Image

BESKRIVELSE

Mennesket er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ole Høiris. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Ole Høiris bog online og også downloade det gratis!

Vi kender alle historien om den der fjer, der blev til fem høns. Men hvordan blev Adam til en abe, og sølle 6000 år til 4,6 milliarder fjer ─ undskyld, år? Det er sværere at forklare. En ting er sikker: Mennesket har altid villet vide, hvor det kom fra, og hvordan det hele begyndte. Desværre ved vi ikke særlig meget om menneskets oprindelse. Til gengæld finder vi på en hel masse i historien om os, alt efter hvad vi selv foretrækker at høre. Sikke et held, at vi har Ole Høiris, menneskekender ved Aarhus Universitet, til at skille vandene i maj måneds Tænkepause.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
05-05-2014
FORFATTER
Ole Høiris
FILSTØRRELSE
5,17 MB

Mennesket - Clio

På temaruten Mennesket kommer I igennem følgende udstillinger: Under Huden, Sansetunnelen og PULS Torvet. Har I god tid, så tjek dagens program på infoskærmene og læg vejen forbi en organdissektion i Under Huden og slut af med et besøg i Den Interaktive Biograf.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Menneske - Wikipedia, den frie encyklopædi

Mennesket (bog) af forfatteren Ole Høiris | Lydbøger | Vi kender alle historien om den der fjer, der blev til fem høns. Men hvordan blev Adam til en abe, og sølle 6000 år til 4,6 milliarder fjer ─ undskyld, år? Det
RELATEREDE BØGER
Fem flippede årtier med Flipkompa'niet
Til søs i evig sommer
Alvina: Skyggesøster
Manden fra London
Tranedans
Majas desserter
Real Madrid
Melinoe #2: Prisen for et venskab
En mand gør karriere
Marcus og Martinus, Blå Fagklub
Siden blev det for pænt
En harbjörn på villovägar
H.C. Andersen Eventyr og historier
Het betoverde kasteel 11-12
Gamerz 5 - Gamer 4ever
Malle undersøger