Vågne celler eBook

Mtggamechangers.dk Vågne celler Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Vågne celler-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Barbara Wren. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Vågne celler online nu så nemt!

Der findes ikke uhelbredelige sygdomme, og kroppen har en fantastisk evne til at heale sig selv - dette er kernebudskabet i Vågne celler.Forfatteren, Barbara Wren, præsenterer en hel ny måde at forstå og arbejde med sygdom og helbred på. Hun udforsker, hvorfor sygdomme og ubalancer opstår, og giver konkrete instruktioner i, hvordan vi aktiverer kroppens selvhelbredende evne og genvinder eller bevarer et godt helbred.Wren viser os, hvordan vores menneskelige potentiale er langt større, end vi almindeligvis forestiller os, og er forbundet med, hvad der udfolder sig på celleniveau i vores krop. Hver eneste af de mange milliarder af celler, der findes i kroppen, har potentialet til at holde på og skabe lys af biofotoner - subatomare lyspartikler. Når cellerne bliver 'oplyst', sker der en transformation i vores dna, og vi kan så at sige ‘vække’ kroppen til et godt helbred ved at rense den på celleniveau.Vågne celler er fuld af praktiske råd og redskaber til at udrense og afgifte kroppen, fjerne følelsesmæssige blokeringer og hæve bevidstheden, så vi kan genvinde vores naturlige balance.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-04-2017
FORFATTER
Barbara Wren
FILSTØRRELSE
9,40 MB

Vågne celler

Vågne celler book. Read reviews from world's largest community for readers. Der findes ikke uhelbredelige sygdomme, og kroppen har en fantastisk evne til...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Bøger relateret til "Vågne celler" af Barbara Wren ...

Få Vågne celler af Barbara Wren som e-bog på dansk - 9788702228540 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
RELATEREDE BØGER
Magiske væsner i Danmark #1: Ingrid og troldene
Slik
Når krigen er forbi
Brødrene Classen
Slip livet, lille skat
Langeland - Küste und Boot, der Angelführer
Ane gør oprør
Berlin
The Little Match Girl
Den svavelgula himlen
Nödhamn
K for Kara 2 - Do You Want to be My Girlfriend?
Vi lukker om lidt
Hyrder på bjerget
Grævlinger
CARL RATHSACHS HILLERØD
For evigt
Gravesen
Trap Dragebogen
Król Maciuś Pierwszy