Her vogter Bedste eBook

Mtggamechangers.dk Her vogter Bedste Image

BESKRIVELSE

Her vogter Bedste er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Stefan Boonen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Stefan Boonen bog online og også downloade det gratis!

'Velfortalt og nostalgisk hyldest til det vilde og beskidte børneliv ... en visuel fornøjelse'- Information'Tegningerne spræller af liv: Elastikben og ballonhoveder boltrer sig i huse og skove uden én eneste ret vinkel, og de orange og blå farver emmer af sommer og hygge. Det er en bog, man bliver i godt humør af.'- Weekendavisen'Den perfekte højtlæsningshistorie'- kshdkboger'Det er ægte magi, den slags der ligger i honninggyldne minder fra barndommen'- bibliotekattensboeger.com'En hyldest til en fantastisk Bedste og hyggen i naturlivet. Bogen har en helt særlig fortællestil, hvor meget af historien fortælles gennem billederne og direkte tale. Der leges med ord som egernprutter og rottepostej. Bogen er sjov at læse højt og er god til en hyggestund, hvor man sidder tæt og kan kigge med på de flotte billeder.'- LektørudtalelsenVILD WEEKEND MED BEDSTE”Opfør dig ordentligt! Lad være med at spise mærkelige ting! Ikke noget med at fjolle rundt!” – sådan siger forældrene til den lidt forsigtige, bebrillede dreng Pusling, før de sender ham afsted på weekend hos Bedste og hans store flok af fætre og kusiner. Disse råd er dog helt overflødige, for Bedste har en ret anarkistisk Pippe Langstrømpe-attitude til hvordan børnebørn skal passes. Først kører de afsted i Bedstes gamle skrammelbus til „kæmpens hus“ i midten af skoven. Her er de voksnes verden lysår væk. I stedet vælter de rundt i kæmpens seng til langt ud på natten, springer barfodede rundt og leder efter Skovsvinet, klatrer i høje træer, leger at de er ulve, danser ilddans og lytter til Bedstes uhyggelige historier om zombier med og uden tænder – historier som hun selv bliver en smule bange for. Hvis børnene ikke kan sove, klatrer de med Bedste op på taget, hvor de kigger på månen. Når de bliver for beskidte, bliver de spulet rene med en vandslange. De bøvser, prutter og piller næse, men Bedste løfter ikke et øjenbryn.Den livskraftige Bedste skaber en kærlig eventyrverden omkring børnene, der fjernt fra fjernsyn, gadgets og internet får lov til at være børn, lege vildt og udfordre sig selv. Den lille Pusling vender derfor også tilbage fra weekenden som en lidt modigere dreng. Og han gider da bare ikke svare på sine nysgerrige forældres spørgsmål: ”Hvordan gik det?“ „Fint.“ „Hvad lavede i?“ „Alt muligt.“ „Hvad?“ „Det må jeg ikke sige.“ „Jaså. For hvem?“ „For Bedste.“ „Hvorfor?“ „Fordi.”Om forfatteren: Stefan Boonens (født 1966 i Belgien) udgivelser tæller bl.a. billedbøger, illustrerede romaner for børn, faglitteratur og teatermanuskripter. Han er tidligere udkommet på dansk, bl.a. med de prisvindende børnebøger Hittebarnet fra Wammerswald og Wilhelm.Om tegneren: Melvin (Wout Schildermans) født 1980, er en belgisk illustrator, (grafitti-)maler og animator, hvis humoristiske og detaljemættede tegnestil har har ført til udgivelse i mange lande. Her vogter Bedste er hans første udgivelse på dansk.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
14-09-2018
FORFATTER
Stefan Boonen
FILSTØRRELSE
6,99 MB

Bedste Her Vogter Jeg Skilte online [Se bedste tilbud]

Vi har tilbud på billige hundebilleder af de fleste kendte racer samt "Her vogter jeg" skilte. Hos os finder du hunde skilte til dør og havelåge. Køb hundebilleder og skilte som klistermærker online her. Billig levering.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Her vogter bedste | Serieland

Forlaget Forlæns ApS Eckersbergsgade 11 2100 København Ø. Kontor- og postadresse: Forlaget Forlæns Kattesundet 16, 4 1458 København K. tlf 60 68 08 57
RELATEREDE BØGER
Cuba
Mørkets kamre
Dette fremmede i mig
Medaljonen
Menneskenes bedrag
Rigtige kvinder
Złoto nie złoto
Sex frå scratch
Middelalderen: Kasper og heksen
Go Gaming 4 - anchor eller ansvar
Leahs barn
40 ting du skal vide om din fødsel