Den anden side af stilheden eBook

Mtggamechangers.dk Den anden side af stilheden Image

BESKRIVELSE

Bogen Den anden side af stilheden blev skrevet den 19-07-2018 af forfatteren André Brink. Du kan læse bogen Den anden side af stilheden i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren André Brink.

I 1902 rejsen den unge kvinde Hanna fra Bremen til den tyske koloni i Sydvestafrika. Ligesom hundredvis af andre unge kvinder håber hun at finde sin plads som hustru eller tjenestepige for en af de tyske bosættere. Efter en lang og anstrengende rejse når Hanna frem til Frauenstein, fængsel, kloster, bordel og yndet udflugtsmål for de tyske soldater. Da en beruset officer truer Hannas eneste ven, den unge pige Katja, gør Hanna oprør.Hanna og Katja må flygte, og sammen med en lille gruppe kvinder og indfødte begiver de sig ud i den afrikanske ørken for at tage kampen op med den tyske overmagt – og med mænd isærdeleshed. Deres færd gennem det ubarmhjertige landskab bliver også en rejse ind i sjælens mørkeste afkroge, og ved rejsens afslutning har Hanna opnået den ultimative forståelse af begreber som lidelse, hævn, venskab og kærlighed.Den sydafrikanske forfatter André Brink (1935-2015) skrev både på afrikaans og på engelsk og var ved siden af sit forfattervirke professor på University of Cape Town. I 1960‘erne var han en af de ledende figurer i den afrikaans litterære bevægelse Die Sestigers. André Brinks bøger var kontroversielle, og hans roman 'Kennis van die aand' fra 1973 var den første bog, der blev forbudt af den sydafrikanske regering.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
19-07-2018
FORFATTER
André Brink
FILSTØRRELSE
3,91 MB

Fra junglesoldat til buddhistisk behandler PÅ DEN ANDEN ...

Få Den anden side af stilheden af André Brink som brugt bog på ukendt - - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Vi skal lære at opsøge stilheden for dens egen skyld ...

Den anden side af stilheden. 0.0 0 5 Forfatter: André Brink. Findes som e-bog. I 1902 rejsen den unge kvinde Hanna fra Bremen til den tyske koloni i Sydvestafrika. Ligesom hundredvis af andre unge kvinder håber hun at finde sin plads som hustru eller tjenestepige for en af de tyske bosættere.
RELATEREDE BØGER
Sku' det være en anden gang
Blomstrende syrener
Fotografier jeg altid vil huske
1950 - High Noon
Chakrahealing
Kesäyön märkä uni - eroottinen novelli
Vanens magt
Hvem er kat – hvem er mus
Things from the Town
Efterladt
Spain & Portugal 2020, Michelin National Map 734