PAX 7: Pestmageren eBook

Mtggamechangers.dk PAX 7: Pestmageren Image

BESKRIVELSE

PAX 7: Pestmageren er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Åsa Larsson. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Åsa Larsson bog online og også downloade det gratis!

VÆR IKKE BANGE FOR HEKSE. ISÆR IKKE DEM, DER ER INDEN I DIG SELV!Borgerne i Mariefred får mærkelige sygdomssymptomer. Er det pesten, der er kommet til byen? Alriks og Viggos familie bliver også ramt, og drengene kaster sig ud i en kamp mod tiden for at finde en løsning. Samtidig har Iris en plan for, hvordan de finder ud af, hvem Sortheksen er. Men den er livsfarlig. Og så lugter den …'Pestmageren' er syvende bog i PAX-serien for de 10-13-årige om brødrene Viggo og Alrik. Der kommer i alt 10 bøger.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-10-2017
FORFATTER
Åsa Larsson
FILSTØRRELSE
1,78 MB

PAX 7: Pestmageren - Lydbog & E-bog - Åsa Larsson, Ingela ...

Læs "", af Åsa Larsson, Ingela Korsell online på Bookmate - VÆR IKKE BANGE FOR HEKSE. ISÆR IKKE DEM, DER ER INDEN I DIG SELV!Borgerne i Mariefred får mærkelige sygdomssymptomer. Er det pesten, der er …
DOWNLOAD LÆS ONLINE

PAX #7: Pestmageren

Køb PAX 7: Pestmageren af Asa Larsson, mfl. som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. VÆR IKKE BANGE FOR HEKSE. ISÆR IKKE DEM, DER ER INDEN I DIG SELV Borgerne i Mariefred får mærkel..
RELATEREDE BØGER
Finnmarksloven
Ask og Ida 1
Altid perfekt? Find balancen i et liv med karriere
Løgn og trolddom
Sneeventyret
Du skall icke åka fast
Le fiabe di Hans Christian Andersen
Masażysta - opowiadanie erotyczne
Nathold (PB)
WILD
Dødens gave
Den nødvendige samtale i arbejdslivet
Artemis Fowl
Smilets mand fra smilets land
Sælgers marked
Kaspers racer
Roser er røde
Million-Petersen: En roman om forbrydere