Kærlighed er eBook

Mtggamechangers.dk Kærlighed er Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Kærlighed er-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kathrine Lilleør. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Kærlighed er online nu så nemt!

Hvad er kærlighed? I sine egne kærlighedsforhold har præsten og forfatteren Kathrine Lilleør oplevet vrede, mistillid, svigt og jalousi. I denne bog prøver hun at forstå, hvordan mørket hænger sammen med kærligheden. Vejen fører uundgåeligt gennem de største temaer i livet: tro, tvivl, ondskab, angst, sorg og glæde.Undervejs søger Kathrine Lilleør indsigt og visdom i den klogeste litteratur, hun kender. Først og fremmest er det evangeliernes fortællinger, der fletter fingre med hendes egne erindringer og historier. Men hun henter også hjælp hos H.C. Andersen, Strindberg og Kierkegaard til at tolke sit personlige liv i en kæde af kapitler, der tilsammen illustrerer, hvad kærlighed er.Kærlighed er - Fortællinger fra mit liv er en efterfølger til Kathrine Lilleørs første selvbiografiske bog, Kvinde, hvorfor græder du, som er solgt i 45.000 eksemplarer.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
05-11-2013
FORFATTER
Kathrine Lilleør
FILSTØRRELSE
3,17 MB

kærlighed | Gyldendal - Den Store Danske

Kærlighed er den sælsomme tilstand, som alle ler ad, indtil de selv bliver ramt af den - Sigismund von Radecki; Med den sande kærlighed er det som med spøgelser: hele verden taler om den, men kun få har set den - François de La Rochefoucauld; Se evt. vores kærlighedsdigte .
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kærligheds citater - De er smukke, sjove, sørgelige og sande

Kærlighed og karisma Kærlighed optræder i alle former og størrelser, og mennesker, der deler den, er meget heldige. De har en lille glorie omkring sig. Et af Meryl Streep 's kærlighedscitater. Kærligheds-citater og ordsprog om parforhold. Marilyns motto om ulykkelig kærlighed Jeg er selvoptaget, utålmodig og en smule usikker.
RELATEREDE BØGER
Viking
Min kusse
Store malere og deres modeller. Bind 1
Rasmus Klump og damptromlen
Rio de Janeiro
Morgensang i storm
Geronimos hævn
Ortopædkirurgi
Kirkens historie i Danmark
Et rige af vinger og kaos
Brødrene
Ritmatikeren
Børn, læring og arbejdshukommelse
Omhu for eftertiden
Min lille billedbog - De første 100 ord