Pigesorger eBook

Mtggamechangers.dk Pigesorger Image

BESKRIVELSE

Pigesorger er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Vilhelm Bergsøe. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Vilhelm Bergsøe bog online og også downloade det gratis!

''Nej, hvor her er prægtigt!' råbte Lili, idet hun lod blikket fare ud over Golfen. 'Se, hvor solen spiller på bølgerne og farver de hvide latinersejl med sine gyldne stråler, og se så Vesuv i baggrunden: toppen er ganske lyserød, og så svæver der lette skikkelser rundt omkring den, som var det engle, der legede i solskinnet.''Bliv nu ikke romantisk,' sagde Henni ironisk. 'Det hele er ikke andet end svovldamp fra krateret, men kønt er det alligevel.''I 'Pigesorger' følger vi et ungt dansk ægtepar, der i starten af det tyvende århundrede beslutter sig for at vende den faste tilværelse i det kolde Danmark ryggen. I stedet tager de til Italien, hvor manden vil udfolde sig som kunstner langt fra deres gamle livs snærende bånd.Vilhelm Bergsøe (1835-1911) var en dansk forfatter og zoolog. Han udgav en del novellesamlinger, romaner og selvbiografiske værker, men bedst kendt er han for romanen 'Fra Piazza del Popolo', som udkom i 1866. Af andre betydelige værker kan nævnes 'Bruden fra Rørvig', 'Falskmøntneren', 'Flyvefisken 'Prometheus'' og 'Fra den gamle fabrik'.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
13-05-2019
FORFATTER
Vilhelm Bergsøe
FILSTØRRELSE
8,74 MB

Find Vilhelm Bergsøe på DBA - køb og salg af nyt og brugt

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Pigesorger af Vilhelm Bergsøe
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Vilhelm Bergsøe;

arkiv.dk anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse og til indsamling af statistik. Ved fortsat brug af siden accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
RELATEREDE BØGER
John Lennon er død
Med dagbog i jagttasken
Der alte Trostdoktor
Tom & TK13 - Atlantis
Israels Historie
Walden
Lili går tur
15:24.09
The Black Dagger Brotherhood #20: Skyggebrødre
Bag masker
Camouflage
Rikosreportaasi Suomesta 1977
Offertrekanten- den dysfunktionelle dans i parforholdet, i familien eller på jobbet
Cirkel