Computermysteriet eBook

Mtggamechangers.dk Computermysteriet Image

BESKRIVELSE

Computermysteriet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Daniel Zimakoff. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Daniel Zimakoff bog online og også downloade det gratis!

Skolens computere forsvinder.Der udloves en dusør på 10.000 kroner. Bastian og Kamille går i klasse sammen, de deler også værelse, men er ikke søskende. Med dusøren kunne de få råd til en skillevæg og lidt privatliv.De danner detektivbureauet Team A, men at være detektiv er alt andet end ufarligt...Bastian og Kamille blev hevet ud af bilen og væltet om på jorden.'Slip mig!' råbte Kamille. Bastian prøvede også at råbe, men fik munden fuld af jord.De blev kneblet med gaffatape, et stykke for munden og et stykke rundt om håndleddene. Så blev de skubbet længere ind i skoven.Bastians mave krøllede helt sammen, og han mærkede noget varmt løbe ned af sine lår. Han så på Kamille, hendes øjne var spærret helt op af skræk. Ville de virkelig...Daniel Zimakoff, født i 1956, børne- og ungdomsforfatter. Uddannet bibliotekar, men har også forsøgt sig som skuespiller et par år. Først som trediveårig begyndte han at skrive, og målgruppen spænder vidt fra børn, unge og voksne. Han har desuden skrevet til TV og i en årrække undervist i at skrive.Ida-Marie Rendtorf, født 1962, børne- og ungdomsforfatter. Gift med Daniel Zimakoff. Debuterede sammen med ham med ungdomsromanen 'Strømsvigt' i 2004; en venderoman med to historier. Bogen indbragte i 2005 parret Skolebiblioteksforeningens Forfatterpris. Siden er det blevet til en lang række bøger, blandt andet detektivserien om Team A, der finder sted i København.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
21-08-2017
FORFATTER
Daniel Zimakoff
FILSTØRRELSE
2,33 MB

Sommerbogen: Computermysteriet

Få Computermysteriet af Walthéry som bog på dansk - 9788793564183 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Computermysteriet | Helsingør kommunes biblioteker

Computermysteriet. Forfatter: Daniel Zimakoff & Ida-Marie Rendtorff. Krimi. Bastian og Kamille går i samme klasse, og de deler værelse, men de er ikke søskende. På skolen forsvinder der computere, og med en dusør på 10.000 kr. som lokkemad danner de to detektivbureauet Team A.
RELATEREDE BØGER
Straffesagens gang
Vancouver
Guldlok og de tre bjørne
Mellem himmel og jord
En fantastisk forestilling
Diabolik
H.C. Andersens bedste eventyr 1
Lisbon - Lisboa
Cirklens lærlinge #1: Stensmelterne
Peter Vandrefugls langfart
Den klingende tale
Mieszkanie piętro wyżej - opowiadanie erotyczne
Magnus bygger en heks
Most nad rwącą rzeką
Slangens tand
Monique's Verden - Rapunzel
Drømmeverden 4: Ikke et øje tørt i Alsace
Gnavpotten