Tæm din stress eBook

Mtggamechangers.dk Tæm din stress Image

BESKRIVELSE

Bogen Tæm din stress blev skrevet den 10-02-2014 af forfatteren Tine Tangdal. Du kan læse bogen Tæm din stress i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Tine Tangdal.

Har du haft hjertebanken eller uro i kroppen? Bliver du hurtigere irriteret over ting, der ikke vil, som du vil? Er tingene i din hverdag blevet sværere at overskue? Føler du dig træt og uoplagt?Har stressen fat i dig? Jeg var selv stresset i godt to år og var ved at opgive det hele, da jeg fandt vejen ud af stressen. Den viden og de værktøjer, jeg fandt, gjorde, at jeg genvandt troen på mig selv, så jeg kunne vende bøtten. I dag kender jeg mig selv så godt, at jeg ved, at jeg nu er den, der har styring i mit liv. Det giver ro, livsglæde og overskud. De erfaringer vil jeg gerne dele med dig. Tæm din stress er fyldt med øvelser, der kan vise dig vejen ud af stressen og hen til der, hvor balancen findes. Den indeholder værktøjer, du kan bruge, dels til at styre stressen, når den har fat i dig, dels til helt at undgå, at du overhovedet bliver stresset.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-02-2014
FORFATTER
Tine Tangdal
FILSTØRRELSE
10,36 MB

Tæm din stress af Tine Tangdal - anmeldelser og ...

Tæm din stress er fyldt med øvelser, der kan vise dig vejen ud af stressen og hen til der, hvor balancen findes. Den indeholder værktøjer, du kan bruge, dels til at styre stressen, når den har fat i dig, dels til helt at undgå, at du overhovedet bliver stresset.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Tæm din stress af Tine Tangdal - Køb Bog nu

Tæm din stress er fyldt med øvelser, der kan vise dig vejen ud af stressen og hen til der, hvor balancen findes. Den indeholder værktøjer, du kan bruge, til dels at styre stressen, når den har fat i dig, dels til helt at undgå, at du overhovedet bliver stresset.
RELATEREDE BØGER
Mainstreaming i juridisk perspektiv
Svensk rättsapparat i nya kläder
Spræng boblen
Arbejdsret med tilknyttede dele af arbejdsmiljøretten, socialretten og skatteretten
El destino de los elfos 3: Las tumbas olvidadas - Dramatizado
Introduktion til dansk juridisk sprogbrug
Alrum
Sleep No More: Six Murderous Tales
Strik danske stjernetrøjer
Da jeg faldt
Måne over fjeldet