Nattens kys eBook

Mtggamechangers.dk Nattens kys Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Nattens kys-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hanne-Vibeke Holst. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Nattens kys online nu så nemt!

Louise er kommet til København fra Vendsyssel for at læse på arkitektskolen. Omstillingen til hovedstadens livsstil er svær, og Louise får skrabet knæene et par gange i sit møde med københavnerne og det hektiske natteliv. Dagligt kæmper hun med sine identitetsproblemer og sin usikkerhed, indtil hun en dag opdager, at andre har brug for hende.Anmelderne skrev:>>En flot, ligetil historie om store sindsbevægelser og små kontroverser, masser af halvflirt og den helt himmelfaldne store kærlighed.- Søren Vinterberg, Information.Indlæst af Ellen Dahl Bang 2008.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-11-2007
FORFATTER
Hanne-Vibeke Holst
FILSTØRRELSE
3,88 MB

Nattens kys af Hanne-Vibeke Holst som bog - Bogreolen.dk

Køb Nattens kys af Hanne-Vibeke Holst som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Louise er kommet til København fra Vendsyssel for at læse på arkitektskolen. Omstillingen til hov..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Lyt til lydbogen "Nattens kys" , af Hanne-Vibeke Holst ...

Nattens kys, Hanne-Vibeke Holst, genre: anden kategori, Nattens kys. Af Hanne-Vibeke Holst. Paperback, Gyldendal, 1995. Fejlfrit eksemplar.
RELATEREDE BØGER
S
Hanna & Emma 2. Operation hemmelig/En slange i paradis
Phlox
Ringenes Herre 1
Die Raketenbrüder: Entführt
Fløjne fugle
Styrke og svaghed
Gør det rigtige rigtigt
Ce qui reste de lui – Une nouvelle érotique
Revision
Province of Quebec
Lykkebillet
Bær dit barn