Dansen med Regitze eBook

Mtggamechangers.dk Dansen med Regitze Image

BESKRIVELSE

Dansen med Regitze er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Martha Christensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Martha Christensen bog online og også downloade det gratis!

'Dansen med Regitze' er en smuk kærlighedshistorie fortalt af den stille og lidt konfliktsky Karl Aage, som faldt for den rapkæftede og godhjertede Regitze på et dansested, fordi hendes nakke så så ubeskyttet ud. Han spurgte, om hun ville danse, og det blev starten på et livslangt ægteskab med både gode og dårlige stunder.Under en sommerfest i deres kolonihave tænker Karl Aage nu tilbage på alle sine oplevelser med Regitze, og hans erindringer maler et billede af en viljestærk kvinde, der undertiden er irriterende stædig, men som samtidig har et utrolig varmt hjerte og vil gøre alt for at hjælpe de svage og dem, hun elsker.Som den juleaften hvor hun inviterer en gammel hjemløs til at spise med, eller da hun opdager, at en arbejdskollega får tæsk af sin mand og ganske naturlig inviterer hende til at bo i deres lejlighed. Omkring sig samler Regitze mennesker, og ind i mellem bliver det vel meget for Karl Aage, men under hele hans tilbageblik mærker man alligevel den kærlighed, han nærer for Regitze, og det gør historien meget smuk.Martha Christensen er en socialrealistisk forfatter, og hun fortæller om både godt og skidt blandt småkårs folk. Det gør hun også i 'Dansen med Regitze', som er en dejlig livsbekræftende roman om 'rigtige' mennesker.Dansen med Regitze - for hvilken hun fik De Gyldne Laurbær for i 1988 - er uden tvivl det litterære højdepunkt i Martha Christensens forfatterskab. Bogen er blevet filmatiseret med Ghita Nørby i hovedrollen, og blev nomineret til en Oscar.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-10-2013
FORFATTER
Martha Christensen
FILSTØRRELSE
5,76 MB

Dansen med Regitze - Dansk Filmskat

'Dansen med Regitze' er en smuk kærlighedshistorie fortalt af den stille og lidt konfliktsky Karl Aage, som faldt for den rapkæftede og godhjertede Regitze på et dansested, fordi hendes nakke så så ubeskyttet ud. Han spurgte, om hun ville danse, og det blev starten på et livslangt ægteskab med både gode og dårlige stunder.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Dansen med Regitze af Martha Christensen | Litteratursiden

"Dansen med Regitze" er en smuk kærlighedshistorie fortalt af den stille og lidt konfliktsky Karl Aage, som faldt for den rapkæftede og godhjertede Regitze på et dansested, fordi hendes nakke så så ubeskyttet ud. Han spurgte, om hun ville danse, og det blev starten på et livslangt ægteskab med både gode og dårlige stunder.
RELATEREDE BØGER
Form fremtiden
Gør dig fri af andres misbrug
Peep Show - erotic short story
Klinisk mikrobiologi
I den næste by
Retrieverskolen
Das Märchen von der grünen Schlange und der schönen Lilie
Flugten fra opvasken
Tunnelma - Metsässä
San Francisco - art/shop/eat
Kulsorte syndere i en kridhvid kirke
Bliv klogere på børneopdragelse med Videnskab.dk