Vikingetid eBook

Mtggamechangers.dk Vikingetid Image

BESKRIVELSE

Bogen Vikingetid blev skrevet den 20-09-2019 af forfatteren Else Rosendahl. Du kan læse bogen Vikingetid i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Else Rosendahl.

Myterne om vikingernes blodtørst og vildskab er utallige, men opfattelsen af dem har ændret sig dramatisk, siden vi i 1800-tallet for alvor begyndte at interessere os for dem. Arkæolog og vikingeekspert Else Roesdahl fortæller i Vikingetid om Skandinavien i årene ca. 800-1050 og om de krigere, købmænd, bønder, opdagelsesrejsende og eventyrere, som drog ud i verden. Vikingernes fremragende skibe bragte dem til De Britiske Øer og Vesteuropa og videre til Middelhavet. Nordpå opbyggede de nye samfund på Færøerne og i Island og Grønland og besøgte Amerika, mens de østover opererede langs Østersøen og de store russiske floder og nåede helt til Byzans. Med afsæt i arkæologiske fund og nedskrevne historier fra vikingernes vide verden tegner bogen et billede af deres bedrifter ude og hjemme, og hvem de egentlig var.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-09-2019
FORFATTER
Else Rosendahl
FILSTØRRELSE
9,73 MB

Vikingebro - Vikingelandsbyen

Om bogen. Myterne om vikingernes blodtørst og vildskab er utallige, men opfattelsen af dem har ændret sig dramatisk, siden vi i 1800-tallet for alvor begyndte at interessere os for dem. Arkæolog og vikingeekspert Else Roesdahl fortæller i Vikingetid om Skandinavien i årene ca. 800-1050 og om de krigere, købmænd, bønder, opdagelsesrejsende og eventyrere, som drog ud i verden.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

kort fortalt - Ribe VikingeCenter

Den periode, som i dag kaldes vikingetiden, omfatter tiden ca. 800-1050. Ordet "viking" blev brugt både i vikingetiden og længe før og betød dengang vistnok søkriger, sørøver og hærfærd til søs.
RELATEREDE BØGER
Dronningeofret
Døderummet
Karla Superstjerne
De 46 små mænd
Våldet och lagen
Våbenskjold
Skatte- og afgiftsprocessen
Pik-Bube
Der Weihnachtsschnee
Viaje al centro de la tierra
Introduktion til Access 2002 
Nissen Brille
Meine Erinnerungen an dich: Erika Lust-Erotik
Sjov med bilerne
Pinkerton-sagen
Tryk og glad babymassage
Fødevareetik
Svaner i kulfart