Ninka interviewer Flemming Juncker eBook

Mtggamechangers.dk Ninka interviewer Flemming Juncker Image

BESKRIVELSE

Ninka interviewer Flemming Juncker er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Anne Wolden-Ræthinge. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Anne Wolden-Ræthinge bog online og også downloade det gratis!

'[...] Altså, hvis Hitler var blevet slået ihjel under første verdenskrig o.s.v o.s.v., så havde det ændret verdenshistorien i en fantatisk grad. Og sådan er hele verdenshistorien og sådan er verdens forløb helt igennem. Det er også tilfældigt at kometerne rammer Jupiter, de kunne også have ramt os, o.s.v. o.s.v. Så vi er baseret udelukkende på tilfældigheder og historien er tlifældighedernes historie.'Ninka interviewer Flemming Juncker - tidligere modstandsmand og dansk godsejer og erhvervsmand.Ninka var i mange år kendt og elsket for sine personlige og dybdegående portrætter af nogle af det 20. århundredes største, danske kulturpersonligheder.Anne Wolden-Ræthinge, også kendt som Ninka (1929-2016) var en dansk journalist og forfatter, der blandt andet udmærkede sig ved sine dybdegående portrætter og interviews af alt fra revykonger til royale, skuespillere til erhvervsfolk. I 1974 vandt Ninka den hæderkronede Cavlingpris for sine mange interviews.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
20-03-2020
FORFATTER
Anne Wolden-Ræthinge
FILSTØRRELSE
3,95 MB

Category:Flemming Juncker - Wikimedia Commons

Træk af vandringens historie ebog Passionen - Ninka interviewer Jane Aamund Læs online Anne Wolden-Ræthinge Den sidste patriot.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Flemming Juncker, 1904-2002

Flemming Juncker, 1904-2002. Artikler. Dansk erhvervsmand, godsejer og modstandsmand. Juncker var under besættelsen aktiv i organiseringen af Organisering af våbennedkastninger. Flemming Juncker var allerede før krigen en succesfuld erhvervsmand. I 1938 købte han godset Overgaard ved...
RELATEREDE BØGER
Mit livs erindringer 1733-1747
En kvinde er overflødig
Ibis
Mit venskab med Jesus Kristus
To på én pind
Uppdrag på andra sidan
Welcome to Kitty - erotic short story
Samlede digte Tekster
Vildvæsner 1 - Kragetaleren
Søvn
Tyske intellektuelle i det 20. århundrede
Verführung in der Bibliothek: Erika Lust-Erotik
Un tipo pericoloso - Racconto erotico
Godsejerens hemmelighed
Indian summer
Tonys läroår
Berømte dødsfald
En bøn for Owen Meany
Pia Olsen Dyhr
Bjæf fra folkedybet