Sorte skæbner: autentiske slaveberetninger fra det 18. og 19. århundrede eBook

Mtggamechangers.dk Sorte skæbner: autentiske slaveberetninger fra det 18. og 19. århundrede Image

BESKRIVELSE

Bogen Sorte skæbner: autentiske slaveberetninger fra det 18. og 19. århundrede blev skrevet den 23-02-2017 af forfatteren Erik Overgaard Pedersen. Du kan læse bogen Sorte skæbner: autentiske slaveberetninger fra det 18. og 19. århundrede i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Erik Overgaard Pedersen.

'Slaveriet i Nordamerika er på mange måder et særligt kapitel i den vestlige civilisations historie. Det tog sin begyndelse i det tidlige 17. århundrede og blev først afskaffet under den amerikanske borgerkrig. Man bliver aldrig færdig med at undre sig over, at man så langt op i tiden kunne have et system, hvorunder mennesker fra en anden verdensdel blev behandlet som husdyr...De erindringer fra slaveriets periode (i USA 1700-1865), som bogen bringer i oversat form, er hudløst autentiske beretninger...'Erik Overgaard Pedersen (f. 1950) er en dansk historiker, underviser og forfatter, uddannet cand.mag og dr.phil. i historie. Han har udgivet flere bøger om bl.a. slaveriet i Nordamerika og opstanden mod diskrimering og raceadskillelse i det 20. århundredes borgerrettighedsbevægelse.Mogens Pontoppidan (f. 1937) er cand.mag. i biologi og geografi og lektor ved Duborgskolen i Flensborg.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
23-02-2017
FORFATTER
Erik Overgaard Pedersen
FILSTØRRELSE
3,16 MB

De 10 bedste danske bøger fra det 20. århundrede

Badeværelsesindretning fra det 18. og 19. århundrede gav mig inspiration til den traditionelle stil. Hvis du sætter pris på håndværk og detaljer, er BALUNGEN perfekt for dig. Jeg håber, at du kan bruge tilbehøret til at indrette et smukt og harmonisk badeværelse, også i små rum."
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hvordan gå fra 0 til 100k Eurobonuspoeng på 12 måneder [Oppdatert...]

Sorte skæbner - Autentiske Slaveberetninger Fra Det 18. Og 19. Århundrede. Booker T. Washington - En Amerikansk Legende¤Fra Slavedreng Til De Sorte Amerikaneres Leder.
RELATEREDE BØGER
偷窥者 - 性感情色
Islandske riddere og dannebrogsmænd. 1808-1918
Nathan den vise
Szex a kocsiban - Szex és erotika
Perspektiver på ret & retsvidenskab
Stammet sangbog
Lidenskab
Den eneste ene
Een soort Carpe Diem - Sexy erotica
The quick brown fox jumps over the lazy dog
Spanish Phrasebook & Dictionary
Dømt til frihed
Yrsa