Kære Neya eBook

Mtggamechangers.dk Kære Neya Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Kære Neya-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Pernille Dam Nielsen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Kære Neya online nu så nemt!

På den ene side ville jeg gerne springe de næste år over, så det ikke længere gør så ondt, når jeg tænker pådig. På den anden side vil jeg havelov til at svælge rundt i hvert enestesmertefulde sekund, fordi smertener alt, hvad jeg har tilbage af dig.Pernille Dam Nielsen (f. 1984) mistede i 2016 sit første barn tre uger før termin.Hun bearbejdede sorgen og angsten i den efterfølgende graviditet ved at skrive dagbog til sin afdøde datter, Neya.Bogen rummer en mors følelser og tanker efter tabet af sin datter. Fortællingen spænder over et helt kalender år, fra hun firede den lille hvide kiste ned i graven, over ventetiden på at blive gravid på ny og gennem en graviditet fyldt med angst for, at hun igen ville ende med et dødt barn i sine arme.Kære Neya er Pernilles debut som forfatter, og bogen skal åbne op for et tabuiseret emne, der kan være svært at tale om, for både andre i samme situation og pårørende.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
05-03-2020
FORFATTER
Pernille Dam Nielsen
FILSTØRRELSE
2,38 MB

Kære Neya - FORFATTERSKABET.DK

Log ind Søg Bøger
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kategori | Jordmoderfaget

Kære Neya. Nye udgivelser 11/03/2020 Forlaget Forfatterskabet.dk; Undertitel: Selv små fødder sætter dybe spor Forfatter: Pernille Dam Nielsen Sider: 252 Omslag: Hardback Omslagsgrafiker: Mons René Andersen Forlag: Forlaget Forfatterskabet.dk. Læs mere JANUS. Nye ...
RELATEREDE BØGER
GAD - FØRSTE LÆSNING: Arn og Birka (1) Lifas Safir
To må man være
POLIGAK
Bandet
Barbapapa målarbok
At handle med ondskaben
A Change of Hearts - The Pink Collection 61
Beethoven
Mischling
Havhesten
Skygger i Nihil
Solo
Ingenting skete
Rav
I dag hedder jeg Jakob!
Magtfulde mikrober
Dybet, MP3
Fräcka rånare