Niceville - luksusudgave eBook

Mtggamechangers.dk Niceville - luksusudgave Image

BESKRIVELSE

Niceville - luksusudgave er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kathryn Stockett. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Kathryn Stockett bog online og også downloade det gratis!

Den unge utilpassede miss Skeeter vender hjem til 60’ernes Jackson, Mississippi, efter at have afsluttet en universitetsuddannelse. Hun har imidlertid svært ved at falde til, da alle hendes gamle veninder har travlt med deres mænd, hus og børn – som de sorte tjenestepiger heldigvis tager sig af. Skeeter harmes over venindernes racisme og dobbeltmoral og beslutter sig for at skrive om, hvad der foregår bag de pæne facader i Jackson. Til det formål må hun overtale nogle sorte tjenestepiger til at fortælle deres historier – med livet som indsats.Perfekt gaveidé til en god pris. Med denne eksklusive hardbackudgave får du en rigtig god læseoplevelse i lækkert design og med læsebånd. En smuk bog tildig selv eller en, du holder af.Pressen skriver:„Bogen er skrevet med så stort et hjerte, at man lider og håber med de kvinder, der tør fortælle deres historier, og med Skeeter, der vover pelsen, kærligheden og hele sit sociale bagland.“***** – IN

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-11-2011
FORFATTER
Kathryn Stockett
FILSTØRRELSE
6,62 MB

Previsioni.html - Sampeyreimpianti.it

Niceville - luksusudgave. Critisk Historie Af Danmark: Udi Den Hedenske Tid, Fra Odin Til Gorm Den Gamle, Volume 2 (Danish Edition) Hjernen på overarbejde. Heksens ansigt. Knubs i livet. Målebånd 30 m. Linda og Valentins samlede eventyr 6: Rejser i tid og rum. Den uægte ægtemand.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Kathryn Stockett;

"Niceville - filmudgave" [2. udgave, 6. oplag] af Kathryn Stockett - Paperback Bog (Bog med blødt omslag og limet ryg). På dansk. Genre: Paperback Skønlitteratur. Udgivet 1/11-2011. Vejer 491 g og måler 223 mm x 152 mm x 32 mm. 416 sider. Dette er historien om tre kvinder, som i 60'ernes Mississippi beslutter sig for at gøre noget helt utænkeligt.
RELATEREDE BØGER
Gud
Stella a Ema slaví narozeniny
Langs den Nijl
Flagrende Winnie
Logisk set
Ingen grund til panik
Hesteæderne Svanesang
Fililumbur i nisseland
Cuentos de Allan Poe II
Lottes helt egen hule
Dinosaurernes dag
Mus og Rod får et gys
Flix & Flax und Mik
Du skal være far
Få det bedre med Gotvedgymnastik. Bækkenbund for kvinder
Pigen i isen
Mittvatten
THE HUNGER GAMES 1. Dødsspillet