Det knuste rige eBook

Mtggamechangers.dk Det knuste rige Image

BESKRIVELSE

Bogen Det knuste rige blev skrevet den 16-05-2019 af forfatteren Erin Watt. Du kan læse bogen Det knuste rige i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Erin Watt.

Det knuste rige starter, hvor Den ustyrlige arving slutter.Hartley Wright ligger på hospitalet med hukommelsestab. Eastons lillebror, Sebastian, ligger sammesteds i koma efter en bilulykke, der kan ende med at koste ham livet. Easton er splittet i to, da alle lader til at give Hartley skylden for ulykken.Lige siden Hartley mødte Easton, er hendes liv blevet vendt op og ned. Ikke mindst nu, hvor hun ikke kan huske noget fra de sidste tre år og derfor er afhængig af, at dem omkring hende vil hende det godt. Det går dog hurtigt op for hende, at det langt fra er tilfældet – selv i forhold til forældrene er der noget, der skurer.Easton virker bekendt og farlig på samme tid. Hun ved ikke, at han er den eneste ven, hun har – og at han vil gå til verdens ende for at hjælpe hende. Easton gør, hvad han kan for at få hende til at huske, hvad der gik forud for ulykken, men Hartley er af den overbevisning, at nogen ting måske er bedre glemt.Det knuste rige er femte bog om livet i og omkring Royalfamilien. Om forræderi, tillid og familiens magt. Hvem kan man, når det kommer til stykket, stole på?

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-05-2019
FORFATTER
Erin Watt
FILSTØRRELSE
5,57 MB

Det knuste rige (Hæfte, 2019) • Se priser (12 butikker)

Forlagets beskrivelse Det knuste rige starter, hvor Den ustyrlige arving slutter.Hartley Wright ligger på hospitalet med hukommelsestab. Eastons lillebror, Sebastian, ligger sammesteds i koma efter en bilulykke, der kan ende med at koste ham livet. Easton er splittet i to, da alle lader til at give Hartley skylden for ulykken.Lige siden Hartley mødte Easton, er hendes liv blevet vendt op og ned.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Det knuste rige af Erin Watt - The Royals #5 ~ Bogfinkens ...

I Det knuste rige er alt vitterligt knust. Royal familien er knust. Hartley er knust. Det liv, de delte, er knust. Easton ved, det ikke var Hartleys skyld, men hvordan får han andre til at forstå det? Hartley ved ikke engang, hvem hun selv er og er afhængig af, at andre vil hende det godt, og fortæller sandheden. Det gør de ikke.
RELATEREDE BØGER
Sten saks papir
Zäta och den spårlöst försvunne
Mördaren inom mig
New Zealand's South Island
Det blå blod 2 - Robotmordene
Kursus i Windows XP
A.P. Rosell, direktør
Montpellier - Nîmes
Ein Lord mit besten Absichten - Romantic History 1
Kriminalitetens ofre og straffesystemet
Mannen på vinden och andra noveller
Hverdagshistorier
Unearthly #3: Vejen til Helvede
Ukendte veje