Anker (3) - Anker siger fra eBook

Mtggamechangers.dk Anker (3) - Anker siger fra Image

BESKRIVELSE

Bogen Anker (3) - Anker siger fra blev skrevet den 15-11-2019 af forfatteren Alberte Winding. Du kan læse bogen Anker (3) - Anker siger fra i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Alberte Winding.

Anker er morgensur! Far og mor holdt fest i går, og nu er de ikke til at få ud af sengen. Og da far endelig står op, lugter han af zoologisk have ud af munden. Så Anker er sur! Lige indtil far laver pandekager.'Anker siger fra' er tredje bog i serien om Anker og livet med mor og far.Alberte Winding (f. 1963) er en dansk sangerinde, skuespiller og forfatter. Hun er datter af det prominente kulturpar Thomas Winding og Lulu Gauguin og har helt fra barnsben medvirket i sin fars udsendelser for børn på DR, hvor hun senere blev kendt som Luna i 'Bamses Billedbog'. Hun har desuden udgivet en lang række bøger. Mens størstedelen af hendes forfatterskab henvender sig til børn og unge har hun også skrevet flere anmelderroste romaner.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
15-11-2019
FORFATTER
Alberte Winding
FILSTØRRELSE
7,46 MB

Anker Hotel, Oslo - opdaterede priser for 2020

Anker (3) - Anker siger fra (Bog, Indbundet, Dansk) - Forfatter: Alberte Winding - Forlag: Carlsen - ISBN-13: 9788711907788
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Anker (3) - Anker siger fra af Alberte Winding | Køb ...

Køb Anker (3) - Anker siger fra af Alberte Winding som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Anker er morgensur! Far og mor holdt fest i går, og nu er de ikke til at få ud af sengen. Og da fa..
RELATEREDE BØGER
Suomalaisia sananlaskuja
Perico el conejo travieso - Dramatizado
Tillidsskabende ledelse i offentlige organisationer
Det glade barn
THE BROTHERS GRIMM
Horn og vinger 3: En god leder
Jukan i den hvide stad (Jukan nr. 3)
Et gyldent alter til Nørre Nissum Kirke
Paddlaren
Elverdronningens riddere 7: Det blodrøde tårn
Mumidalen - aktivitetsbog med klistermærker (kolli 6)
Giv Robot en chance!
Farimagsgade
Nissebørnene i Ledvogterhuset på troldejagt
The Selection #4: Arvingen
Jane Horney
Hjortedræber
Grækeren