Direktørens sekretærer eBook

Mtggamechangers.dk Direktørens sekretærer Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Direktørens sekretærer-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter N. Johansson. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Direktørens sekretærer online nu så nemt!

Direktørens sekretærer er en erotisk roman om trekvinder og deres job i den internationale virksomhed KTS. Den eneaf sekretærerne bliver hyret personligt af KTS’ danske direktør ogsuper-regnskabsanalytiker ChristianFoldstedt. De to andre sekretærer bliver opsøgt på deres privatadresser af mænd udsendt fra KTS’øverste top. Mændenekommer med et pirrende tilbud til kvinderne. De skal tilfredsstille KTS’ danskedirektør, Christian Foldstedt seksuelt. Hvis de får børn med ham giver detbonus. Senere bliver de endda tilbudt yderligere bonus, hvis deres konkurrenterogså får børn med direktøren. Det hele tilsyneladende for at Christians sublimeanalytiker-evner fortsat skal komme KTS til gode og gå i arv til næstegeneration. Der erbare den hage ved det hele, at KTS i virkeligheden aldrig har hyret direktøren,Christian Foldstedt. At virksomheden KTS er en af de tre kvinders eksmændssvindlervirksomhed. At eksmanden sidder bag lås og slå i et dansk fængsel. Atidentiteten Christian Foldstedt er en af eksmandens svindleridentiteter. Hvem erda ham, der giver sig ud for at være KTS’ danske direktør? Hvorforer det så vigtigt for nogen, at den falske direktør tilfredsstilles seksuelt? Hvorforer det så vigtigt for nogen, at sekretærerne skal gøres gravide?Hængerdet sammen med en af sekretærernes trafikulykke for år tilbage hvor en ung pigeblev lammet? Hængerdet sammen med en anden af sekretærernes affære med en gift mand for otte årsiden? Hvadvil dem, der tilbyder kvinderne penge dem reelt? Erkvindernes liv i fare? Når deat føde?Læs denerotiske, spændings-thriller ”Direktørens sekretærer” og få svarene.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
18-05-2015
FORFATTER
N. Johansson
FILSTØRRELSE
6,78 MB

Direktørens sekretærer af N. Johansson

Skanderborg Festival, Skanderborg. 1,106 likes · 4 talking about this · 16,758 were here. Live Music Venue
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Skanderborg Festival - Skanderborg - Live Music Venue ...

Jeg glæder mig SÅ fantastisk meget til Fifty Shades of Grey 3! Det bliver superhyggeligt med veninderne! Vi skal nok få en fest i biografen! :) Indtil da hygger vi os med den kinky og frække ebog Direktørens sekretærer af N. Johansson! Den er perfekt til venindeaftener, og når man skal hygge og være intim med kæresten!
RELATEREDE BØGER
Prædikener
Mig og Sam
Manden, der overlevede sin skæbne
Blind vej
Gruppemetode inden for social- og sundhedsområdet
Bedre forhandling
Camtasia 2019 - videoredigering
Hvor er Detektiv Hanson
At Your Service! - Erotic short story
Annihilation - Film tie-in
Drengen fra Napoli