På ulige vilkår eBook

Mtggamechangers.dk På ulige vilkår Image

BESKRIVELSE

Vil du læse På ulige vilkår-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Bent Faurby. Med webstedet mtggamechangers.dk læses På ulige vilkår online nu så nemt!

Jesper er begyndt i gymnasiet. Og selv om han havde glædet sig til en frisk start efter 9., begynder det hele ret hurtigt at gå skævt. Timerne er kedelige. Der er utroligt mange afleveringer og lektier. Jesper føler heller ikke, at han har fået nogen venner i den nye klasse. Hans forældre er arbejdere, og synes han er forkælet, hvis han brokker sig. Og så hjælper det slet ikke, at han er vild med to piger på én gang. Mon Jesper får lavet sine afleveringer, eller er han nødt til at droppe ud? Hvad vil hans forældre ikke sige? Og hvad med pigerne? Vil han nogensinde kunne vælge i mellem dem?Gymnasielivet er ikke let - og slet ikke, når man starter på ulige vilkår.Bent Faurby (f.1938) er en dansk fag- og børnebogsforfatter og folkeskolelærer. Han voksede op i en lærerfamilie i Kolding og følte det derfor naturligt selv at gå lærervejen. Han blev uddannet i 1960 og flyttede få år efter til Grønland, hvor han underviste i Upernavik i Nordvestgrønland. Mødet med det smukke land og den barske natur inspirerede Bent Faurby til at skrive to fagbøger om Grønland. Men også hans store interesse for sport har sat sine spor i forfatterskabet, hvor flere af bøgerne kredser om sport, spænding og konkurrence og de følelser, det vækker i børn og unge. Bent Faurby har i tidens løb udgivet mere end 70 bøger, hvoraf en del er letlæsningsbøger for børn.Bent Faurby debuterede i 1977 og er især kendt for sin bogserie om drengen Tom og hans mange hverdagseventyr.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
03-03-2017
FORFATTER
Bent Faurby
FILSTØRRELSE
10,23 MB

Udenlandsk arbejdskraft på lige vilkår | CO Industri

Det vil ske på ulige vilkår, siger Alejandro Blanco i en udtalelse fra CEO. - Vi ønsker, ... at vores atleter ikke kan komme til OL på ens vilkår, siger præsidenten.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Præstekald på lige og ulige vilkår - Kristeligt Dagblad

Nu kommer der flere redskaber, der skal sikre arbejdskraft på lige vilkår. Danske industrivirksomheder er generelt præget af velordnede forhold, og der findes allerede i dag stærke bestemmelser, der skal forhindre arbejdskraft på ulige vilkår.
RELATEREDE BØGER
Kig og snak om ord og billeder
En till!
Civiliserende institutioner
Busfasoner
Suetonius Kejserbiografier
Bienvenidos a Kitty - Relato erótico
Rabbien af Bacharach - Bogen om Le Grand - Heines omvendelse
Skriv og visk ud! Tallene 1 til 10
The Selection #4: Arvingen
Sandman deluxe Dukkens hus
Eddie och Johanna
Den grymmes lag
Dæmoner