Svenskerne på Kronborg eBook

Mtggamechangers.dk Svenskerne på Kronborg Image

BESKRIVELSE

Bogen Svenskerne på Kronborg blev skrevet den 25-03-2012 af forfatteren H. F. Ewald. Du kan læse bogen Svenskerne på Kronborg i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren H. F. Ewald.

H. F. Ewald, som forøvrigt var far til Carl Ewald, skrev i sin tid en række meget populære historiske romaner, hvoraf denne er et af hovedværkerne. Vel indeholder denne bog mange ord der forlængst er gået af mode, men man forstår alligevel alt hvad der foregår.Bogen udmærker sig især ved den historiske korrekthed - så hvis du vil vide noget om svenskernes hærgen i danmark omkring 1659 på en underholdende måde, så er denne bog lige sagen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
25-03-2012
FORFATTER
H. F. Ewald
FILSTØRRELSE
4,86 MB

Kronborg - Wikipedia, den frie encyklopædi

Kronborg, tidligere kongeslot i Helsingør.De tidligste efterretninger om en borg på næsset eller "Krogen" ved Helsingør er fra 1427, få år efter at Erik 7. af Pommern var begyndt at opkræve afgift af alle forbisejlende skibe i Øresund.. Det senmiddelalderlige borganlæg bestod af en ringmur bygget over et kvadratisk grundrids med enkelte stenhuse langs indersiden.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Svenskerne på Kronborg, Bind 1 - Lydbog - H.F. Ewald - Mofibo

Fæstningsværkerne efter 1658. Belært af de triste erfaringer efter svenskernes belejring af Kronborg i august 1658 (omtalt i artikel om Sanden i dette leksikon)påbegyndtes allerede året efter udbedringen af de forvoldte skader på slottet og forsvarsværkerne. En plan til udbygning af forsvarsværkerne blev udarbejdet af den svenske generalkvartermester Erik Dahlberg endnu mens svenskerne ...
RELATEREDE BØGER
Italian Wines 2019 - Gambero Rosso
Frontkameraden
Mord og falskneri
Havfruen
DragonLance Legender #3: Tidens flod
Vintersøstre
Serier
Dyreunger leger
Laura saab endale kutsika
Häxor och barnamörderskor