Julemandens gave eBook

Mtggamechangers.dk Julemandens gave Image

BESKRIVELSE

Bogen Julemandens gave blev skrevet den 24-10-2018 af forfatteren Per Riis Ebbesen. Du kan læse bogen Julemandens gave i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Per Riis Ebbesen.

Da det bliver december er julemanden mere klar end nogensinde til at uddele julegaver. Han har nemlig endelig fået bygget sin fuldautomatiske legetøjsmaskine færdig! Problemet er bare, at der næsten ikke er kommet nogen ønskesedler i år. Julemanden sætter sig for at finde ud af hvorfor. Han spænder rensdyrene for slæden og sætter kurs mod menneskenes verden. Det bliver en dramatisk og hård tur for den stakkels julemand, der kommer ud for lidt af hvert...Per Riis Ebbesen (f. 1948) er en dansk forfatter, der har skrevet en lang række populære børne- og ungdomsbøger. Han er både uddannet kontorassistent, massør og skadesterapeut samt cand.phil. i dansk. Per Riis Ebbesen debuterede i 1986 med børnebogen 'Gletschergrisen' og står desuden bag den spændende serie om skibsrotterne.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
24-10-2018
FORFATTER
Per Riis Ebbesen
FILSTØRRELSE
4,83 MB

Julemandens gave - Viborg.dk

Julemandens Gave. De to nisser, pjanke og pjok bor i en julehule ude i granskoven. De er bedste venner og de elsker at give julegaver til hinanden. Pludselig får Pjanke en tanke:'Hvorfor er der egentlig aldrig nogen der giver julemanden en julegave til jul?Han giver gaver til alle børn i hele verden, ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Findes julemanden? | Information

Julemandens gave. En rytmisk, pudsig og interaktiv og hyggelig juleforestilling for de helt små. Beskrivelse; Billeder og video; De to nisser, Pjanke og Pjok bor i en julehule ude i granskoven. De er bedste venner og de elsker at give julegaver til hinanden.
RELATEREDE BØGER
Traumemedvetenhet i förskolan
Møns kommunale Automobilselskab - og tiden før
Blodbøg
Glæd dig
Er her en ånd?
Dødeligt dobbeltspil
Nattens änglar
Bent og hans venner
Rixi Trixi und Veronika
FRIE SIND OG LØSE TANKER
Den uanstændige madam D
En anderledes rufferisag
Der Sohn des Gladiators - Ein Mitratekrimi aus dem Alten Rom
Black notice
Projekt Omega
Amulet 1: Stenens vogter
Die Spur zum Yellowstone
En anden virkelighed. Kultur- og fritidspolitikken som menneskelig nødvendighed
Fredlyst