Den sorte heks eBook

Mtggamechangers.dk Den sorte heks Image

BESKRIVELSE

Den sorte heks er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Jørn Jensen. På vores hjemmeside mtggamechangers.dk kan du læse Jørn Jensen bog online og også downloade det gratis!

'Det er min trylle-drik,' siger heksen.'Den er ikke helt færdig.Men der mangler noget.Der skal to børn i gryden.Kender I to børn?Hæ, hæ...'Jørn Jensen, født 1946, yderst produktiv og prisbelønnet børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. I sin tid som skolelærer mødte Jørn Jensen mange børn med læsevanskeligheder og fandt, at der var mangel på læsemateriale til de små nye læsere, der kunne vække ægte læseglæde. Hans tanke var, at læseglæde og indlæring går hånd i hånd, og at kun den gode historie og appetitlige bog kan fange børnenes interesse, og derfor gik han selv i gang med at skrive. Han står nu bag flere hundrede letlæselige bøger til børn, hvoraf især genrer som mystik og gys skal fremhæves. Alle hans bøger er illustrerede.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-08-2017
FORFATTER
Jørn Jensen
FILSTØRRELSE
2,68 MB

Den sorte heks af Jan Kjær

Engang var Jennifer Aniston verdens heldigste og lykkeligste kvinde, men det fik Angelina Jolie sat en brat stopper for! På lørdag skal Jennifer Aniston for første gang stå ansigt til ansigt med "den sorte heks", som stjal hendes mand i 2005.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Heksebogen 2: Den sorte heks - lix11 af Jan Kjær

"Link: Link: Heksebogen 2: Den sorte heks" [1. udgave, 2. oplag] af Jan Kjær - Hardcover bog (Bog med hård ryg og stift omslag). På dansk. Genre: Børnebøger. Udgivet 03/05-2013. Vejer 266 g og måler 218 mm x 153 mm x 10 mm. 62 sider. Der findes to slags hekse: Sorte hekse, som er onde, og hvide hekse, som er gode. Mia bliver oplært i magi af den gode heks, Elvira.
RELATEREDE BØGER
Når slangen skifter ham
The Little Prince
Kulde
NeuroSalg
Custom - Development and Use of a Legal Concept
10 sikre spisesvampe
Se dig ikke tilbage
Når kærligheden banker på
Ein Fisch namens Aalbert - Schuppen, Schüsse, scharfe Sprotten
Die schönste Frau der Welt
Howards End
Mennesker jeg mødte