Overgange eBook

Mtggamechangers.dk Overgange Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Overgange-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Anders Lundkvist. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Overgange online nu så nemt!

Efter at være blevet hjerteopereret omkring kranpulsårerne anbefalede lægerne forfatteren at trappe ned for arbejdet og ændre livsstil. Det gjorde han så …Efter en periode på halv tid gik Sven Erik Henningsen som 63-årig på pension, forlod et spændende arbejde som underviser og forsker, først ved Ribe Statsseminarium, der efter en hårdhændet centraliseringblev nedlagt, siden som underviser og forsker i Esbjerg, i universitetsregi.Efter pensioneringen faldt Henningsen ned i et af de berømte tomrum. Det var det, der fik ham i gang med ræsonnere over, hvad der sker, når man forlader arbejdsmarkedet for at gå på pension, kun delvis frivilligt.Hvert kapitel behandler de typiske forandringer, der finder sted i forbindelse med dette livsstilsskifte. Udover at trække på egne erfaringer refererer Henningsen relevante forskningsresultater og undersøgelser. Og for at give forandringerne og beskrivelsen ”kød og blod” henviser han desuden til en række pensionsfortællinger, der alle viser, hvilke forandringer personerne har oplevet. Kent Ib Andersen har illustreret bogen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
26-09-2017
FORFATTER
Anders Lundkvist
FILSTØRRELSE
1,63 MB

Ny forskning: Gør ventetid og overgange til en aktivitet ...

Hans bedste bud på en vej til vellykkede overgange er at skabe kontinuitet i børns læring. Kontinuitet i børns læring. Når Perry er optaget af skabe kontinuitet i børns læring i overgange, handler det om, at lærere skal bygge videre på de måder, som børnene allerede lærer på.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Overgange - Mosegård Silo A/S

Klik på Overgange > Effektindstillinger for at ændre den måde, overgangen udføres på - f.eks. hvilken retning sliden skal komme ind fra. Angiv et tidspunkt i Varighed for at se, hvor hurtig overgangen udføres. Angiv et højere tal, hvis overgangen skal gå langsommere.
RELATEREDE BØGER
At lede opad
La Chunga
Jerusalem - en splittet by. Religion, historie og samtid
Modsprogets proces. Poesi - fiktion - psyke - samfund. Essays og interviews om moderne dansk litteratur
Irenæus
Genåbnede kriminalsager med Frederik Strand - Anne-drabet
Begravelse
At tænke som en morder PB
Gå væk Ghana
Få et liv i frihed
Romantiske mangapiger