Kulturmøder og religion eBook

Mtggamechangers.dk Kulturmøder og religion Image

BESKRIVELSE

Bogen Kulturmøder og religion blev skrevet den 10-09-2004 af forfatteren Safet Bektovic. Du kan læse bogen Kulturmøder og religion i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Safet Bektovic.

Kulturmøder og religion bygger på en række dybtgående samtaler med unge fra forskellige etniske grupper i Københavnsområdet, og bogens analyse gør det for første gang muligt at sammenligne kristne og muslimske unges identitetsudvikling. Et nøgleord i forhold til det multikulturelle og multireligiøse Danmark er ambivalens - især for de unge med muslimsk baggrund, da de møder både en ikke-muslimsk, dansk kultur og andre etniske muslimske kulturer, og dermed konfronteres med forholdet mellem islam som religion og som kultur.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
10-09-2004
FORFATTER
Safet Bektovic
FILSTØRRELSE
5,63 MB

Kulturmøder og religion: Identitetsdannelse blandt ...

Identitetsdannelse blandt kristne og muslimske unge. Kulturmøder og religion bygger på en række dybtgående samtaler med unge fra forskellige etniske grupper i Københavnsområdet, og bogens analyse gør det for første gang muligt at sammenligne kristne og muslimske unges identitetsudvikling. Et nøgleord i forhold til det multikulturelle og multireligiøse Danmark er ambivalens - især ...
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Religionsvidenskab | UddannelsesGuiden

Kulturmøder og religion : identitetsdannelse blandt kristne og muslimske unge. Safet Bektovic. Gennem interviews med 10 unge med forskellig etnisk baggrund fra Københavnsområdet sammenlignes de kristne og muslimske unges identitetsdannelse.
RELATEREDE BØGER
Rostjenestetaksation og adelsgods
Unyttig viden 5
Wips i Klub Drakuli
El enfermo imaginario
Den sorte linie
Vil I hamig så tamig
Solen danser samba
France
Sølvfalken
Under oss