En mandschauvinists bekendelser eBook

Mtggamechangers.dk En mandschauvinists bekendelser Image

BESKRIVELSE

Bogen En mandschauvinists bekendelser blev skrevet den 01-04-2010 af forfatteren Lars Einar Engström. Du kan læse bogen En mandschauvinists bekendelser i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lars Einar Engström.

Pas på mændene! De forfremmer hinanden og holder kvinderne nede! Det er budskabet i den 53-årige konsulent Lars Einar Engströms bog ‘En mandschauvinists bekendelser’, som vakte stor debat både i Sverige og herhjemme da den udkom i 2005. Lars Einar Engström har arbejdet det meste af sit liv i topstillinger i svensk erhvervsliv uden at skænke ligestilling en tanke. Indtil det gik op for ham at hans 17-årige datter sandsynligvis ville møde uhyrer af samme støbning som han selv på sin vej mod toppen, nemligmandschauvinistiske og kvindeundertrykkende sexister! Og da han ved, hvordan de tænker og gør, besluttede han sig for at skrive en bog om sexisme - til skræk og advarsel.Engströms bog er en ærlig og personlig efterforskning af de processer og kulturmønstre som er med til at skabe en sexist - herunderforfatterens egen mor!En mandschauvinists bekendelser er desuden et fagligt velunderbygget indlæg i debatten om ligestilling, fyldt med gode, konstruktive råd til kvinden, som gerne vil vide, hvordan man undgår at blive ignoreret, hånet og chikaneret af mænd på sin vej mod toppen.Bogen er oversat fra svensk og udkommer til efteråret i England og USA.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-04-2010
FORFATTER
Lars Einar Engström
FILSTØRRELSE
6,72 MB

Den lüneburgske saltoktroi-et bidrag til salthandlens historie...

Jeg var ude at køre med en af mine venner og blev stoppet for at køre for hurtigt. Jeg havde ikke nok pot på mig til at blive anklaget for videresalg, men jeg fik en dom for besiddelse.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

En Bedemands Bekendelser - Undergang | Song Info | AllMusic

Xenia - en vognmands bekendelser. 2016 • Dokumentär, Special • Danmark. Dette er historien om Xenia, der levede halvdelen af sit liv som mand, før han bestemte sig for at leve resten af det som...
RELATEREDE BØGER
Arbejdsløshedsforsikring og efterløn
Medfølelse og mindfulness
Himon viemää - erotisch verhaal
På hjul og stejle
Kinesiska draken
Kvinden fra Paris
Willi skal i bad
Om tegn
Monstre i mørket
アンビエンス―レイニーウェザー
Tasketøsen og ham med guitaren
Mythos
Vietnam
The Stranger - erotic short story
Norske Kriminalsaker 1977