Mord på Sicilien eBook

Mtggamechangers.dk Mord på Sicilien Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Mord på Sicilien-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Hans-Willy Bautz. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Mord på Sicilien online nu så nemt!

Den dansk-tyske journalist Michael Bech, som bor i Tyskland, har før jul fået besøg af sin sicilianske veninde, kriminalkommissæren Angela Pecci. Angiveligt for sammen med ham at tage på ferie i Danmark. Men det bliver anderledes. Michael Bechs fraseparerede kone, som er flyttet tilbage til Danmark, er i flere dage og nætter ikke kommet hjem til deres fælles børn. Hans teenagedatter ringer til ham og siger: „Mor er forsvundet!“ Denne opringning udvikler sig til en livsfarlig sag for kommissæren og journalisten. Den fører dem blandt andet til de underjordiske gange i et forladt fæstningsanlæg fra den kolde krig, der ligger ved klinten på halvøen Stevns i Danmark. Men det bliver ikke ved det, for på grund af en kvinde, der er blevet fundet dræbt på Sicilien, har Angela Pecci fået til opgave at efterforske i Danmark.Handlingen veksler mellem spændende begivenheder og stærke følelser, håb og tvivl.Efterforskningen i Danmark fører Angela Pecci tilbage til Sicilien. I mellemtiden researcher Michael Bech videre i Danmark. Begge kommer de i fællesskab og hver for sig på sporet af utrolige kriminelle aktiviteter.Blandingen af fakta, fiktion, historie, gastronomi og turistinformationer såvel som et stænk kærlighed og erotik gør „Kvindemordet på Sicilien“ til interessant og spændende lekture for dem, der interesserer sig for Danmark, Tyskland og Italien, samt dem, der elsker at læse kriminalromaner.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
08-12-2012
FORFATTER
Hans-Willy Bautz
FILSTØRRELSE
9,16 MB

Mord på sicilien af Hans-Willy Bautz | Bog & idé

Få Mord på Sicilien af Hans-Willy Bautz som bog på dansk - 9788776916541 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Mord på sicilien af Hans-Willy Bautz | Bog & idé

Køb Mord på Sicilien af Hans-Willy Bautz som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Den dansk-tyske journalist Michael Bech, som bor i Tyskland, har før jul fået besøg af sin sicili..
RELATEREDE BØGER
Slim, snot og superkræfter
Mål & Motivation
Louisiana Revy. Pipilotti Rist
Outer Hebrides: The Western Isles of Scotland, from Lewis to Barra
Walisisk forretningssprog CD-ROM
Fågel utan vingar
STORE DYR: Panda
Karen
Alt for Peter
Äventyr på Sylt
Farmerhjerte
Ligusterkirken
FK „Mezzi\
Den kriblende have