Salige er de fattige eBook

Mtggamechangers.dk Salige er de fattige Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Salige er de fattige-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jens Fischer-Nielsen. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Salige er de fattige online nu så nemt!

Årene 1975-1987 tilbragte Jens Fischer-Nielsen med missionærarbejde i Bangladesh. Det er der blandt andet kommet to bøger ud af, hvoraf 'Salige er de fattige' er den ene.Her fortæller Fischer-Nielsen om de første otte år i de fattige områder i Bangladesh, hvor nød og elendighed præger dagligdagen, men hvor det ikke nødvendigvis får lov til at sætte dagsordenen i en tilværelse, hvor håb og drømme er med til at holde befolkningen i live.Jens Fischer-Nielsen (f. 1946) er en dansk forfatter, præst og missionær. Han er oprindeligt uddannet isenkræmmer, men tog senere uddannelse som diakon og socialrådgiver, før hans rejste til Bangladesh for at missionere for Santalmissionen (nu Danmission). I løbet af årene i Bangladesh (1975-1987) skrev Jens Fischer-Nielsen bøgerne 'Salige er de fattige' (1983) og 'Byen på bjerget' (1987), og han har desuden udgivet 'Jesus revolution' (1971) og børnebogen 'Bidjoli‘s konfirmation' (1990).

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
16-04-2019
FORFATTER
Jens Fischer-Nielsen
FILSTØRRELSE
9,35 MB

Matthæus 5:3 »Salige ere de fattige i Aanden, thi ...

Og han tog til orde og lærte dem: »Salige er de fattige i ånden, for Himmeriget er deres. Salige er de, som sørger, for de skal trøstes. Salige er de sagtmodige, for de skal arve jorden. Salige er de, som hungrer og tørster efter retfærdigheden, for de skal mættes. Salige er de barmhjertige, for de skal møde barmhjertighed.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

At være fattig i ånden - AktivKristendom

De er f.eks. ikke salige fordi de er fattige i ånden, men fordi himlenes rike er deres. Men la oss se litt nærmere på hver enkelt: v 3 Salige er de fattige i ånden, for himlenes rike er deres. Å være fattig, handler ikke her om hvordan vi har det sosialt eller økonomisk, men det er et bilde på vårt forhold til Gud.
RELATEREDE BØGER
Ledelse gennem paradokset
Djævelen i dammen
Medaljen
Mumitroldene og tilværelsens gåde
Kurt Danners bedrifter: På vej til koncentrationslejr
Piraten
Vi lider alle af kapitalisme
Theresa ja tiikeri
På sidelinjen
Livets Bog, bind 2, lydbog
BTK-mördarens lek med polisen
Velvet - opowiadanie erotyczne
Arındırıcı
Sandheden om Marie-Claire
Lyssnar och är glad
Oplev Bornholm og Christiansø
Zoom - begynderdansk
Piratfisk og palmesus - Fra Tyrkiet til Tahiti
Spionjæger
Costa Blanca: Dénia - Calp - Benidorm - Alcoi - Alicante: 53 walks