Stemplerne eBook

Mtggamechangers.dk Stemplerne Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Stemplerne-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter John Nehm. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Stemplerne online nu så nemt!

I 1953 arbejder 17-årige Peter som ufaglært på en stempelfabrik. Han drømmer om en bedre fremtid, men har svært ved at finde den rigtige vej, der fører ud af fabrikkens mørke. Hans mor slider sig op som morgenrengøringsdame, og hans far er arbejdsmand med lidt for stor hang til flasken.Gennem John Nehms letlæste og underholdende ungdomsbog lærer man, hvor anderledes arbejdernes vilkår var i Danmark i 1950‘erne, men også hvor mange ting der tager længere tid om at forandre sig…John Nehm (f. 1934) debuterede som forfatter i 1975. Han har siden skrevet en lang række romaner, noveller, digte, børne- og ungdomsbøger samt skuespil, primært inden for den socialrealistiske genre. Romanerne 'Man går ind ad en port' og 'Ståsted søges' dannede grundlag for Morten Arnfreds film 'Johnny Larsen', og romanen 'De frigjorte' blev i 1993 filmatiseret af Erik Clausen.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
06-12-2017
FORFATTER
John Nehm
FILSTØRRELSE
2,26 MB

Træstempler og gummistempler - Kan bruges til at danne et ...

Stemplerne er velegnede til stempling på papir, etiketter, kuverter og meget mere. Vi producerer også store stempler til emballage og papirsposer. Stempler med dag-til-dag levering. Navneskilte, facadeskilte og tekniske skilte.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Colop Green printer 20 miljørigtigt stempel.

Der er dog den ulempe ved letmetal, at det udvider sig mere ved opvarm-ning end støbejern, og at stemplerne følgelig skal have mere slør. Støbejern glider desuden bedre på støbejern end letmetal på støbejern, hvorfor de sidste som regel vil slides hurtigst. Stempelpinden.
RELATEREDE BØGER
Kærlighedens gudinde
All the Light We Cannot See
Trivsel i organisationer under forandring
Skatte- og afgiftsprocessen
Grundforløb 2. Sosu
Udfordringen
En het vinter i Montréal - erotisk novell
Brødrene
Bristede forhåbninger
Min sidste dag i første
Spidstegt mormor og andre digte
Laval - Fougères
Mørke hemmeligheder
Under Nordenvindens Svøbe
På kanten af livet
Tim & Thomas: Kobraen
Merrick