Republikken Danmark eBook

Mtggamechangers.dk Republikken Danmark Image

BESKRIVELSE

Vil du læse Republikken Danmark-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Michael Böss. Med webstedet mtggamechangers.dk læses Republikken Danmark online nu så nemt!

I dag er der tendens til at sætte lighedstegn mellem udlændingepolitik og værdipolitik. Men der er også værdier bag spørgsmål om velfærden, samfundsøkonomien, retsstaten, folkeskolen, den offentlige sektor, demokratiet og forholdet mellem stat og kirke. Denne bog handler om sådanne samfundsværdier og er skrevet af en samfundsforsker og uafhængig debattør.Værdiforskerne fortæller os, at de værdier, vi hylder som danskere, har været forholdsvis stabile gennem de sidste 30 år. Men de kan ikke påvise den stigende modsætning mellem de værdier, vi hylder, og den måde, vi lever og indretter vores samfundet på. Det er den modsætning, forfatteren interesserer sig for. Han kritiserer dagen værdipolitik for at have været for snæver og splittende, og tager afstand fra multikulturalister, ny-oplyste, nationalkonservative og superliberalister. Han lægger i stedet op til en ny værdipolitik hen over den politiske midte. Han mener, den skal have en social, demokratisk og etisk dimension og trække på historiske værdier. Forfatteren kalder sig en socialliberal ”republikanist” og gengiver fortællingen om Danmark på en ny og overraskende måde.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
31-10-2014
FORFATTER
Michael Böss
FILSTØRRELSE
4,65 MB

Hvad er klokken i Republikken Congo, se tidsforskel i ...

Republikken Tjetjenien (russisk: Чеченская Республика, tr. Tjetjenskaja Respublika; tjetjensk: Нохчийн Республика, tr. Nochtjijn Respublika) er en af 21 autonome republikker i Den Russiske Føderation.Tjetjenien ligger i det nordlige Kaukasus.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Hvad er klokken i Republikken Congo, se tidsforskel i ...

Republikken Danmark, Michail Boss, emne: historie og samfund Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA - du finder over 1 mio. billige ting til salg. DBA Guide
RELATEREDE BØGER
Trylogia księżycowa 2: Zwycięzca
Bier i baghaven
Elämän havainnoita V
Vi ejer himlen
Gyldne løfter
Det største ønske
Norske Kriminalsaker 1984
Måling af livskvalitet
I løvens hule/Kolde dage, hede nætter
Vogterne - onde drømme
Fransk, kursus for børn
Tal en tanke
Duden Standardwörterbuch - Deutsch als Fremdsprache
The Old Testament 27 - Daniel