Gramhavet eBook

Mtggamechangers.dk Gramhavet Image

BESKRIVELSE

Bogen Gramhavet blev skrevet den 01-11-2016 af forfatteren Erling Jepsen. Du kan læse bogen Gramhavet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Erling Jepsen.

I Erling Jepsens nye roman er alt ikke, som det synes.Under Gram ligger Gramhavet, det trak sig tilbage for mange tusind år siden, men det ligger stadigvæk under det hele og giver en helt særlig, ikke sjældent lidt foruroligende klangbund til alt, hvad der foregår i Gram.I Gram bor Erling og hans familie. Erlings far er ikke på nogen måde en vinder. Det går sløjt med forretningen, det lille mejeriudsalg, der er for langt mellem kunderne, og i privatlivet står det ikke bedre til: Konen, der stammer fra Hamburg og engang som barn har hilst på Goebbels, tager en gang imellem en tur til den tyske café i Haderslev, og det kan både manden og naboerne jo have deres teorier om, hvorfor hun gør. Datteren har det skidt, hun er i familiepleje og ser kun sjældent sine forældre og søskende. Der er noget her, man ikke taler om.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
01-11-2016
FORFATTER
Erling Jepsen
FILSTØRRELSE
7,43 MB

Gramhavet | Grænseforeningen.dk

Forlaget skriver: I Erling Jepsens nye roman er alt ikke, som det synes. Under Gram ligger Gramhavet, det trak sig tilbage for mange tusind år siden, men det ligger stadigvæk under det hele og giver en helt særlig, ikke sjældent lidt foruroligende klangbund til alt, hvad der foregår i Gram.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Gram-Havet Af Erling Jepsen, Lydbog - køb bøger online

Under Gram ligger Gramhavet, det trak sig tilbage for mange tusind år siden, men det ligger stadigvæk under det hele og giver en helt særlig, ikke sjældent lidt foruroligende klangbund til alt, hvad der foregår i Gram. I Gram bor Erling og hans familie. Erlings far er ikke på nogen måde en vinder. Det går sløjt med forretningen, det lille mejeriudsalg, der er for langt mellem kunderne ...
RELATEREDE BØGER
Anerkendende følgeskab
Stort & småt i tunesisk hækling
Kan syster komma?
Middag på Restaurant Hjemve
Djævleøen
Eksotiske haveplanter i Danmark
De dødes navne
Borte iblandt os
Wilder
Collie