Sorgløse sommerdage eBook

Mtggamechangers.dk Sorgløse sommerdage Image

BESKRIVELSE

Bogen Sorgløse sommerdage blev skrevet den 07-04-2014 af forfatteren Mogens Lehmann. Du kan læse bogen Sorgløse sommerdage i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mogens Lehmann.

Det er ikke Sommeren '47; men der er alligevel godt varmt den dag, Anders skoledreng og Agnete sygeplejerske sidder i rutebilen. Han skal på ferie hos moster Anna og onkel Jens på andelsmejeriet. Hun skal passe godsets unge herre, som lige er blevet kørt ned.Gerningsmændene kan man ikke finde, og mens kornet modner, oplever vi mærkeligt missionærbesøg, brand på godset, luskede fyre, der sporløst forsvinder, trætte taksatorer, snedige politimænd og svedende pressefolk. Alt sammen nøje fulgt af Anders og hans fætre og selvfølgeligt af alle i landsbyen, mens den unge herre, i rullestol, køres her og dér af Agnete.Inspireret af Morten Korch og Herman Bang (samt tilsat et par ingredienser fra græsk tragedie) er det Sommerdage i en jysk landsby som de var dengang, sært anderledes, med ung kærlighed, smil og gråd, snyd og svindel - og måske endda et iskoldt mord.

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
07-04-2014
FORFATTER
Mogens Lehmann
FILSTØRRELSE
9,62 MB

Seje børn kan man ikke så let få ned med nakken

Køb 'Sorgløse Sommerdage' nu. Det er ikke Sommeren '47; men der er alligevel godt varmt den dag, Anders skoledreng og Agnete sygeplejerske sidder i rutebilen.
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Jeg gjorde et chokerende fund i familiesommerhuset: I en ...

Og så gør det jo ikke heler noget, at navnet er let at udtale og giver associationer til sorgløse blomstrende sommerdage. Helt oppe på toppen af appellationen ligger det lille Chapelle de la Madone hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over Fleurie og adskillige af de andre 9 Cru vine i området, og det er fra de stejle skråninger lige neden for kirken, at Georges Duboeuf henter frugten ...
RELATEREDE BØGER
Shanghai Pocket
Paris par Arrondissement
Eventyr om små og store
Stykker til at spille
Vil Gud slå min sjæl ud i vandet som et æg
Sodan hurjimmat aseet
Feerne på Festøv-slottet
På udkig efter småkravl
We Come Apart
En som Bjarne Reuter
Når vi døde vågner
Paulus og jødedommen
Perler hele året
Cirklen
Muukalainen – eroottinen novelli
Under mistanke
Vi holder fastelavn
Dukken