Fem år med Obama eBook

Mtggamechangers.dk Fem år med Obama Image

BESKRIVELSE

Bogen Fem år med Obama blev skrevet den 17-01-2014 af forfatteren Mogens Lykketoft. Du kan læse bogen Fem år med Obama i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside mtggamechangers.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mogens Lykketoft.

Barack ObamaHan blev valgt på løftet om at forandre USA. ”Change We Can Believe In” lød det valgslogan, der henrykkede både amerikanerne og resten af verden. I 2009 blev Obama indsat som Amerikas 44. præsident.Fem år er nu gået, siden Barack Obama blev taget i ed som præsident, og spørgsmålet er: Har han forandret Amerika?I denne antologi søger skribenterne på Kongressen.com at give svaret. Ud fra såvel indenrigs- som udenrigspolitiske vinkler ser de tilbage på Obamas første fem år ved magten og ser frem mod de kommende.Fem år med Obama – Forandring, vi kunne tro på? er den første antologi om Obama på dansk og kommer hele vejen rundt om en præsident, til hvem forventningerne var så store, at de næsten var umulige at indfri.Med forord af Mogens Lykketoft

INFORMAZIONE

UDGIVELSESDATO
17-01-2014
FORFATTER
Mogens Lykketoft
FILSTØRRELSE
6,40 MB

Få Fem år med Obama af Mogens Lykketoft som e-bog i ePub ...

Køb Fem år med Obama af Jens Aagaard, mfl. som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Han blev valgt på løftet om at forandre Amerika. 'Change We Can Believe In' lød sloganet, der he..
DOWNLOAD LÆS ONLINE

Få Fem år med Obama af Mogens Lykketoft som e-bog i ePub ...

Priserne på Buuks.dk er kun for medlemmer. Du melder dig automatisk ind ved køb. Første 40 dage får du for 30 dages pris, herefter 89 kr./md.
RELATEREDE BØGER
Sulebulen
YOU, ME AND THE CHURCH
Sanseintegration hos børn
Frau Scholz feiert Jubiläum - Kurzkrimi aus der Eifel
Haunting Emma #1: Hjemsøgt
Lone och sommaren
Fremmede bølger
Virksomhedens omdømme
Intermezzo og skovene
Skynd dig, Anders!
En natsværmers bekendelser
Med FN på fem kontinenter
Det sorte spyd
Mitt liv
Castellas de bedste Bind 1
Bill og Ben banker banditter